Nyheter

Info før Ås.

Fredag gjester vårt A- lag Ås. Kampstart er klokken 19:00 på Ås stadion.

Våre gutter kommer fra en fin 5-0 seier mot Sparta. Periodevis leverte vi på et veldig høyt nivå, men vi hadde også perioder hvor vi ikke var så gode.

Målsettingen med kveldens kamp blir derfor å få de gode periodene til å vare lengre.

Kveldens verter er et utpreget hjemmelag. De står med 5-2-2 hjemme, men på bortebane går det noe tråere. Her er fasiten 1-1-7. I det motsatte oppgjøret endte det med 8-2 seier til oss.

Klarer vi å være mentalt tilstede i 90 minutter skal vi ha gode muligheter for å ta med oss tre poeng.

Overgangsvinduet for amatører stengte 10. september. I den forbindelse fikk vi inn to nye spillere i Antonio Fosser og Ervin Kozica.

Førstnevnte er født 2000 og kommer fra Sarpsborg 08. I 2017 spilte han de fleste kampene for 2. laget som rykket opp i Norsk Tipping- ligaen. Dessverre røk han korsbåndet i 2018. Nå er Antonio frisk og leverte en god kamp mot Sparta på venstrebacken.

Ervin Kozica ble også klar rett før vinduet stengte. Han spilte for oss høsten 2015 og hele 2016. Siden dette har han vært fast inventar på Frigg Oslo som i fjor nesten klarte opprykket til Post Nord ligaen.

Med disse signeringene på plass har vi nå meget tøff konkurranse på alle plasser. Vi håper og tror at dette vil gi oss et ytterligere løft i de sju kampene som gjenstår.

Ellers er vår keeper Odin Nordvåg i trening igjen. Han må nok ha en uke eller to til på treningsfeltet før han er «matchfit» igjen.

Det samme gjelder Petter Kobberstad som har vært ute med korsbånd. Han trener nå for fullt, men vi avventer til oktober med kamp.

På minussiden er Martin Thømt Jensen ute med lysketrøbbel. Han får for tiden behandling av vår samarbeidspartner Fokus. Per nå ser det muligens ut at han kan være klar til kampen mot Idd.

Terje Tangen er også tilbake etter at han måtte stå over kampen mot Sparte pga kort. Aleksander Braun Andresen er også tilgjengelig igjen etter sin jobbreise.

Vi håper mange tar den korte turen til Ås for å heie fram våre gutter.

Nysigneringene Antonio Fosser og Erlend Kiani er klare for kamp mot Ås”