A-laget

A-laget tilbake på vinnersporet mot Sparta

På Bellevue lørdag var det tilslutt en ganske overlegen seier til de blåhvite, men i starten av kampen hadde Sparta store sjanser, men det ble ikke tellende resultat. En misbrukt straffe fra vår målscorer etter bare 4 min, Eirik Kaldheim og en Alban Ramadani scoring ga oss betryggende 2-0 til pause. Rett ut ifra startblokkene i andre var det dagens Sprintgutt, Rinor Toppalaj som lagde 3-0. En ny Ramadaniscoring og en lekkerbisken fra evigunge Daniel Saastad i sin sesongdebut fastsatte sluttresultatet til 5-0 på en høstlig Bellevue. Både redebuterende Erlend Kiani og debutant Antonio Fosser, var begge sterkt delaktige til seieren.

Mål:

(5 min.) 1-0. Eirik Kaldheim (Alban Ramadani)

(28 min.) 2-0. Alban Ramadani (Antonio Fosser)

(47 min.) 3-0. Rinor Topallaj (Abdulmajjid Abdulkadir)

(68 min.) 4-0. Alban Ramadani (Mustafa Kivrak)

(86 min.) 5-0. Daniel Ark Saastad (Eirik Kaldheim)

Lagoppstilling:

Bjørn Erik Kristiansen- Mads Dyrseth, Knut Simen Johannessen, Martin Thømt Jensen (Amandus Holme Hovrud i 46 min.), Antonio Fosser (Christian Bergseng i 10 min.)- Eirik Kaldheim, Erik Halvorsen, Erlend Kiani (Daniel Ark Saastad i 10 min.), Abdulmajjid Abdulkadir (Mustafa Kivrak i 28 min.)- Alban Ramadani (Aleksander Holmen i 10 min.), Rinor Topallaj

Ubenyttet:

Knut Markhus

En konsentrert benk i 1. omgangens start.

Dagens debutant Antonio Fosser tok for seg i duellene.

Amedialigaens toppscorer leverte varene idag også.

En debutant og en redebutant på Bellevue.

Folksomt på målscorerbildet idag!