Nyheter

Tap i toppkampen

Til tross for en god 2. omgang endte det til slutt med 2-0 tap på Strupe kg.

Kampens åpningsminutter var jevne, men etter hvert tok hjemmelaget mer over. Vi fikk større avstander utover i omgangen og vertene var gode nok til å finne rom og overtallsitusjoner. I det 24 minutt glapp det for vårt forsvar da Bjørn Berglund ble spilt fri i bakrom. Alene med Bjørn Erik satte den svenske måljegeren inn 1-0.

Vi hadde et håp om at vi utover omgangen skulle klare å finne løsninger på Kvik sitt angrepsspill og med det ta eierskap i kampen. Dessverre klarte vi ikke dette i nevneverdig grad.

Dermed ble det en omgang hvor Kvik var det klart beste laget og ledet med det fortjent 1-0 til pause.

Noen få lyspunkter var det imidlertid å spore. Foruten scoringen var vi gode til å forsvare vårt mål og innsatsen var det ikke noe å klage på.

Offensivt slet vi med å skape det helt store. VI hadde noen tilløp som ikke endte med sjanser. Det nærmeste vi kom var et stolpetreff fra en corner av Aleksander Holmen.

Denne gang var vi nødt til å foreta oss noe i pausen. Vi byttet inn tre mann og la om formasjonen til 3-5-2.

Gledelig var det å se at vi skulle klare å snu kampbildet i andre omgang. Vi klarte å løfte spillet høyrere i banen og med det endre kampbildet fra første omgang.

Etter hvert klarte vi også å komme til noen store sjanser. De to største tilfalt innbytter Rinor Topallaj og midtstopper Martin Thømt Jensen. Førstnevnte kom alene med Kvik sin sisteskanse, men dessverre nølte Rinor for lenge med sin avslutning. Dermed ble han innhentet av en Kvik forsvarer, som fikk blokkert avslutningen.

Martin fikk muligheten på en 2. ball etter et langt innkast. Alene på 8-9 meter gikk volleyforsøket over tverrliggeren.

Like etterpå skulle vi hatt en soleklart straffespark da Aleksander Braun ble revet ned alene med keeper. Utrolig nok kom det ingen lyd fra fløyten til kampens så ellers gode dommer.

Typisk nok skulle dommeren blåse frispark til hjemmelaget noen sekunder senere. Situasjonen så tilnærmet lik ut da vi skulle hatt straffe..

En noe frustrert Terje Tangen klarte i denne situasjonen å pådra seg to gule kort, og måtte dermed forlate banen. Da var det ca. ti minutter igjen å spille.

Med en mann mindre måtte vi gå «all in». Det ble dessverre bare nesten og på overtid fikk hjemmelaget kontret inn 2-0.

Med bakgrunn i 2. omgang hadde vi fortjent å ta med oss ett poeng hjem til øya, men dessverre var vi ikke dyktige nok i de avgjørende fasene.

Ellers uvant å gå av banen uten å score mål.

Vi tar med oss den gode 2. omgangen og ser fram imot ny kamp til lørdag. Da kommer Sparta Sarpsborg på besøk.

Vi takker et godt Kvik Halden 2 lag for kampen og ønsker de lykke til videre.