Nyheter

Sprint-gutt vender tilbake til øya!

Vegard Haslerud er ansatt som Sportslig Koordinator og leder av Sprint-Akademiet GET i Sprint-Jeløy fra 1.sept 2019

 Vegard kom til Jeløya klubben i 2013 og hadde i 4 år ansvaret for klubbens 2000 kull bl.a i Interkrets seriene for 16- og 19 års lag. Vegard hadde stor suksess med laget , både på og utenfor banen.

 I 2017 ble Vegard hentet til Sarpsborg 08 og til teamet rundt klubbens junior- og rekruttlag. I 3 år har han jobbet med Østfolds beste juniorspillere og flere av klubbens gode og erfarne trenere. Vegard kommer til en klubb og til oppgaver han kjenner godt, samtidig som han på 3 år i en norsk toppklubb har samlet erfaring og lærdom som vil komme Sprint-Jeløys trenere,  unge jente- og guttespillere til gode.

 Arbeidsoppgavene innebærer bl.a trenerrekruttering og trenerutvikling. Klubben har mange dyktige og ivrige trenere og vi ønsker å bygge opp et miljø som er både utviklende og morsomt å være en del av. Det vil også være knyttet oppgaver opp mot spillerutvikling via Sprint GET Akademiet og økter med yngres-lag. I tillegg kommer vi til å sette sammen mindre treningsgrupper på tvers av lag og gi disse ekstra økter, utenom egne lagstreninger.

 Spiller- og trenerutvikling står sentralt i klubbens fremtidsplaner og detter er første fase av jobben med å styrke vår allerede dyktige og engasjerte stab av trenere, som skal gi Sprint-spilleren en optimal fotballhverdag på Refsnes og Bellevue de kommende sesongene.

 Vi ønsker Vegard velkommen tilbake og lykke til med nye utfordringer !