Nyheter

Overbevisende prestasjon og seier mot Kråkerøy 2

Vårt A- lag slo hardt tilbake etter tapet mot SFK med 4-1 seier hjemme mot Kråkerøy 2.

Med Markus Jensen (Studier) og Knut Simen Johannessen (operert blindtarm) måtte vi nok en gang komponere en ny forsvarsfirer.

Kampens første minutter var forholdsvis jevne, men etter hvert som omgangen skred frem tok vi mer og mer over. Etter at vi misbrukte noen store sjanser så det ut til at omgangen skulle ebbe ut med 0-0. I det 39. minutt skulle vi imidlertid lykkes på en av våre dødballer. Et frispark fra Christian Bergseng ble headet på tvers i feltet av Alban Ramadani. Ballen fant hodet til Aleksander Braun Andresen som behersket sendte ballen ned i hjørnet. Nesten en identisk kopi av vårt andre mål mot Østsiden.

Vi hadde da et sterkt håp om å ta med oss ledelsen inn til pause, men etter noen små rotete minutter fikk bortelaget en billig straffespark. Denne ble satt sikkert i mål av bortelagets Ridouan Elyounoussi. Veldig surt siden vi etter de jevne åpningsminuttene hadde vært det dominerende laget.

Vi fikk heldigvis en pangstart på andre omgang. Etter to minutter skulle tilskuerne få æren av å bli vitne til årets mål i Amedia-ligaen. Fra 35 meter fikk Abdulmajjid Abdulkadir et kanontreff av de sjeldne. Ikke bare fant ballen veien til krysset, men skuddet var i tillegg meget hardt. En scoring man sjeldent ser uansett nivå. (Vi skal prøve å legge ut video av scoringen senere i dag.)

Målet ga oss en skikkelig vitamininnsprøytning. Kun seks minutter senere skulle tilskuerne igjen få valuta for inngangspengene. Et fantastisk angrep hvor det gikk i formel 1 fart endte til slutt med at Eirik Kaldheim kunne score sitt 16 mål for sesongen.

I det 68.minutt økte vi ledelsen til 4-1 etter at Terje Tangen var våkent frempå etter en dødball.

Omgangen ut fortsatte vi med det gode spillet og skapte sjanser i fleng. Dessverre for oss fant ingen flere baller veien til nettmaskene. Dette mye takket være mange gode redninger av Vebjørn Sahlin i Krålerøy buret. I tillegg hadde vi også noen avslutninger som ikke sto til terningkast seks.

Oppsummert en meget godt gjennomført kamp. Denne gang klarte vi å levere 80 sterke minutter.

Vi takker Kråkerøy 2 for en fin kamp og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp for våre gutter er borte mot ligalederen Kvik Halden 2. Da har vi intet annet valg enn å gjenskape gårsdagens prestasjon.