Nyheter

Info før Kråkerøy 2.

Mandag møter vårt A- lag Kråkerøy sine rekrutter. Kampstart er klokken 20:00 på Bellevue. Møt gjerne opp tidligere for å se vårt lovende 2005 kull. De møter sterke Kvik Halden i kvartfinalen i Adidas cup. Kampstart er klokken 18:00.

Etter et tungt tap mot SFK ønsker vi å komme raskt tilbake på vinnersporet.

Kråkerøy 2 er et lag vi har vunnet over tre av tre ganger. Når det er sagt så har oppgjørene vært jevne og sjanserike. Alle seirene har vært med ett mål. I motsatt oppgjør denne sesongen spilte vi en svak kamp, men klarte likevel å vinne 2-1.

Kråkerøy sitt A- lag ligger i skrivende stund under streken i Norsk Tipping- ligaen. Det er veldig jevnt rundt nedrykkstreken og undertegnede tror at de hvite- og grønne klarer seg til slutt. De har en stor og god stall, som på papiret skal være mer enn gode nok til å klare seg.

Skal vi klare å ta tre poeng mandag må vi levere en god prestasjon i alle faser av spillet.

Som nevnt tidligere har vi mistet mange spillere siden sesongstart, men har likevel et bra nok mannskap til å henge med i toppen av ligaen helt inn. En forutsetning er at vi er heldige med skader og karantener.

Fra forrige kamp er nå Markus Jensen (skole i Bodø) og Diego Panique (flyttet til Kristiansand) forlatt oss. I tillegg er Knut Simen Johannessen fortsatt ute etter en vellykket blindtarmsoperasjon.

Vi håper mange tar turen for å støtte oss.