Nyheter

Tungt tap mot Sarpsborg FK

Til tross for at vi leverte mye bra endte det med 3-2 tap mot SFK.

Som nevnt før kampen var vi tvunget til å gjøre noen endringer fra laget som beseiret Råde. Skadeplagete Sander Aune Braathe sesongdebuterte som midtstopper. Christian Bergseng fikk sin andre mulighet fra start på venstrebacken.

De første 45 minuttene var forholdsvis jevne. Vi hadde et spillemessig overtak, men hjemmelaget hadde den største sjansen i løpet av omgangen.

Omgang nummer to skulle bli desto så mer fartsfylte. Kun fem minutter inn i omgang tok hjemmelaget ledelsen. Et innlegg ble kontant satt inn på volley av hjemmelagets spiss. En flott prestasjon, men sett med Sprint-øyne et for enkelt mål.

Som mange ganger tidligere skulle vi slå tilbake. I det 59 minutt satte Alban inn 1-1 med et fint hodestøt. Tre minutter senere spilte vi oss framover med mange pasninger langs bakken. Til slutt havnet ballen hos Abdulmajjid Abdulkadir. Han utfordret vertenes midtstopper som med strake hender dyttet Abdul ned i bakken. Dermed straffe. Denne ble satt kontant i mål av Eirik Kaldheim.

Fram til det 78. minutt hadde vi veldig god kontroll på hjemmelaget. Dessverre evnet vi ikke å drepe kampen. I samme minutt var vi uheldig/udyktig. Dette gjorde at hjemmelagets høyreback fikk muligheten til å avslutte fra skrått hold. Dessverre for oss fant skuddet veien til mål.

Etter dette ble det litt Hawaii preg på det hele. I det 89 minutt skulle vi blokkere et skuddforsøk. Uheldigvis for oss landet ballen på straffemerket. Der var en SFK—spiller våken frempå og fikk sklidd ballen i mål. Full jubel i SFK leiren og ditto skuffelsen hos oss.

Denne gang ble det kun lagt til et par minutter, og med det hadde vi ikke tid til å slå tilbake.

Dermed har to av våre tre tap kommet mot SFK.

Som nevnt leverte vi mye bra, men når man slipper inn tre mål og står igjen med null poeng er det ikke godt nok. Hjemmelaget var bedre enn oss der det teller som mest.

Vi får vise oss som et topplag verdig med å slå tilbake i neste kamp. Den spilles mot Kråkerøy 2 mandag 26. august på Bellevue.

Vi takker Sarpsborg FK med kampen og ønsker de lykke til videre.