Nyheter

Info før Sarpsborg FK

Fredag gjester vi Sarpsborg FK. Kampstart er klokken 19:00 på Kurland kg.

Våre gutter kommer fra en viktig og fin seier mot Råde. En tøff og jevn kamp hvor vi atter en gang viste god mentalitet.

Fredagens motstander står bak ett av våre to tap. De vant fortjent 2-1 mot oss på Bellevue. Litt snodig at dette er SFK sin eneste borteseier. De seks andre bortekampene har alle endt med tap.

I forrige kamp tapte SFK sin bortekamp mot Idd. På hjemmebane står de med 4-2-2.

De blå og hvit stripete viste seg som et meget godt lag på Bellevue. Basert på dette er det noe rart at de ikke har tatt flere enn 17 poeng og med det ligger på 9.plass.

Våre gutter har så langt levert en meget sterk sesong. Spesielt sterkt og imponerende er det med tanke på alle nøkkelspillerne som har vekslet på å være ute med skader hele sesongen. Tar vi med at vi nesten har mistet en hel ellever med spillere siden sesongstart sier det enda mer om hva slags innsats man har lagt ned.

Til fredagens kamp møter vi nye utfordringer da vi gjennom uken har vært svært uheldig med skader og sykdom. VI har også fått vår første spiller denne sesongen som må sone karantene for gule kort. Dette gjelder Martin Thømt Jensen.

I tillegg ble Knut Simen Johannessen operert for blindtarmbetennelse mandag. Dette setter han på sidelinjen i noen uker.

Videre røk Ole Kristian Hagmann leddbåndet i kneet i kampen mot Råde 2. Han er med det ute resten av sesongen.

I samme kamp ble også Mads Dyrseth tofotstaklet to ganger og sliter med en hoven og blå-gul ankel. Helt utrolig at kampens dommer lot være å gi gult eller rødt kort. Flaks at det ikke ble ankelbrudd.

Kevin Roos Johansen er bortreist og Odin Nordvåg er ut med en brukket tå. Diego Panique er også uaktuell da han ikke har trent på over en uke grunnet jobb. Det samme gjelder Labinot Kelmendi.

Andreas Andreassen og Jørgen Lindum Røine er fortsatt ute med henholdsvis omsorgsoppgaver og skade.

Fredagens kamp blir også den siste til Markus Jensen før han begynner på studier i Bodø.

Positivt at RInor Topallaj er spilleklar og at Petter Kobberstad er i lett trening etter sin korsbåndskade.

VI har så langt vist at vi trives med utfordringer og prøver å bruke dette som en motivasjon for å prestere enda bedre.

Mange leverte også en solid kamp i mandagens kamp mot Råde 2. Morsomt å se at mange melder seg på i kampen om en plass i startelleveren.

Vi gleder oss til en ny tøff kamp. Videre skal vi gjøre det vi kan for å revansjere tapet på Bellevue.

Ta turen til Kurland fredag for å heie på våre utvalgte.

Ole Kristian er ikke med mot SFK pga røket leddbånd, men Abdul er i form og klar for kamp!”