Nyheter

Kanonstart på høstsesongen for A-laget

Man er alltid litt spent på hvordan man ser ut etter drøye to uker med ferie. Det fysiske visste vi i hvert fall var intakt etter at alle har vært igjennom vår kondisjonstest.

Vi tok umiddelbart tak i kampen på Selbak stadion. Det første kvarteret var ikke vertene over på vår halvdel. Vi misbrukte noen store sjanser, men etter 20 minutter fikk vi til slutt uttelling. Dette etter godt arbeid ved Abdul. Han serverte ballen til Aleksander Holmen som satte ballen sikkert i mål.

Omgangen fortsatte i samme spor. Vi var over Selbak som klegger de få gangene de hadde ballen og vant den tilbake. Offensivt var vi flinke til å identifisere rom og fant til stadighet rettvendte spillere. Vi skapte mange store sjanser, men sisteskansen til Selbak vartet opp med noen klasse redninger.

Det var egentlig kun et tidsspørsmål før det neste målet skulle komme. I det 31. minutt økte vi til 2-0 etter et langt innkast. Denne gang var det Eirik Kaldheim som viste seg som en toppscorer verdig.

Vi burde ha hatt en større ledelse til pause, men uansett en meget sterk omgang.

I pausen snakket vi om hva suksesskriteriene så langt hadde vært. Vi ble enige om å fortsette i det samme sporet i 2. omgang.

I ettertid skulle vi denne gang klare å opprettholde kvaliteten. Kun to minutter inn i omgangen var igjen Aleksander Holmen frempå og økte ledelsen til 3-0.

Fem minutter senere var samme mann igjen sist på ballen. Dette etter en mønsterangrep!

I denne perioden sprudlet det av våre gutter. Eirik Kaldheim fikk æren av å sette inn 5-0 i det 63. minutt.

Ligaens toppscorer skulle ikke gi seg med det. I det 69. minutt satte han inn kampens siste mål.

Etter dette slapp vi litt opp på gasspedalen. Vi brukte også anledningen til å hvile enkelte spillere. Når dette er sagt kom vi fortsatt til noen store sjanser uten at disse ble formidlet i scoring.

Oppsummert var dette rett og slett en bunnsolid kamp av våre gutter i alle spillets faser. Ser ut til at vi har truffet godt på oppkjøringsperioden.

Veldig gledelig med at Aleksander Holmen scoret tre mål. Han har vært en del plaget med skader og sykdom de siste sesongene. Unggutten står nå  med fem mål i serien.

Fortsatt et stykke opp til Eirik Kaldheim som med sine tre scoringer står med 14 mål.

Også gledelig å se Sander Aune Braathe få sine første minutter denne sesongen.

Nå er det bare å glede seg til lørdagens oppgjør mot Råde.

Vi takker Selbak for kampen og ønsker de lykke til videre.

 

Mål:

(20 min.) 0-1. Aleksander Holmen (Abdulmajjid Abdulkadir)

(31 min.) 0-2. Eirik Kaldheim

(47 min.) 0-3. Aleksander Holmen (Alban Ramadani)

(52 min.) 0-4. Aleksander Holmen (Abdulmajjid Abdulkadir/Markus Jensen)

(63 min.) 0-5. Eirik Kaldheim (Alban Ramadani)

(69 min.) 0-6. Eirik Kaldheim

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Knut Simen Johannessen, Terje Tangen, Martin Thømt Jensen (Sander Aune Braathe i 15 min.), Markus Jensen- Eirik Kaldheim, Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen (Diego Panique i 15 min.), Abdulmajjid Abdulkadir (Mads Dyrseth i 20 min.)- Aleksander Holmen (Mustafa Kivrak i ti min.), Alban Ramadani

Ubenyttet:

Knut Markhus

Intervalløkta på Alby var sikkert en viktig faktor bak den gode prestasjonen mot Selbak”