Nyheter

Info før Selbak.

Fredag klokken 19:00 sparkes høstsesongen i gang. Avspark er klokken 19:00 på Selbak stadion.

Vårt A- lag har hatt en tøff oppkjøring med åtte økter siden mandag 22.juli. Det ser ut som de aller fleste har beholdt formen i ferien. Så gjenstår det å se hvordan dette gjenspeiler seg i praksis.

Selbak har hatt en tøff vårsesong poengmessig. De leverte en ganske god prestasjon i det omvendte oppgjøret mot oss. Etter dette gikk de ubeseiret gjennom fire runde med tre uavgjorte og ett tap.

Etter dette gikk de overraskende på en rekke med seks strake tap. Nest siste kamp før ferien fikk de endelig en seier mot Sparta Sarpsborg. Siste kamp før ferien tapte de 4-1 mot et hjemmesterkt Ås- lag.

Med fullt mannskap er de grønnkledde et godt lag. Er sikker på at de kommer til å få en mye bedre høstsesong. Veien opp til trygg grunn er kort og de kommer nok til å gjøre alt de kan for å ta tre poeng mot oss.

Våre gutter har hatt en meget bra oppkjøring. Eneste minuset er at enkelte av ulike grunner ikke har fått vært med på hele oppkjøringsperioden.

Mannskapsmessig ser det forholdsvis greit ut. Vi har et par som pga jobb og familie er utilgjengelige. Nysigneringen Rinor Topallaj er en av disse. Han tilslutter seg troppen mandag.

Vi spår en tøff og underholdende kamp mot et hardt kjempende Selbak- lag. Håper noen tar turen for å støtte oss.

Vel møtt!

Alban og Abdul ser fram mot en spennende høst”