Nyheter

Spennende høstsesong i vente for A-laget

Etter 16 dager med ferie startet spillerne på A- laget opp med treningene igjen mandag 22.juli. En tøff uke har det vært med treninger hver ukedag. Treningsuka ble avsluttet med en tøff intervall økt på Alby (se bilder). Imponerende å se innsatsen de la ned i 30+ varmegrader.

Onsdag var spillerne gjennom en obligatorisk kondisjonstest. Gledelig var det å se at spillerne har holdt formen vedlike i ferien.

Når det gjelder stauts rundt laget er det noen spillere som ikke er med oss lengre. Av disse er det Christoffer Szwarc som har bidratt mest på A- laget. I tillegg forsvinner Markus Jensen etter kampen mot Sarpsborg FK. Han begynner på Politihøyskolen i Bodø.

Til gjengjeld har vi fått tilbake Mustafa Kivrak fra FFK jr og Rinor Topallaj fra Fredrikshald. Vi jobber også med å finne en erstatter for Markus Jensen.

Mandag spiller vårt B- lag kamp mot Selbak 2 på Bellevue. Tirsdag og onsdag er det trening før det braker løs mot Selbak fredag.

Vi gleder oss til å ta fatt på en spennende høstsesong.