Nyheter

Poengdeling mot Østsiden

Våre gutter gjennomførte en god kamp i toppoppgjøret. I det som var en jevn kamp endte det til slutt 2-2.

Alt lå til rette for en underholdende og spennende kamp på Østsiden stadion. Skryt til Østsiden som kan vise fram en strålende gressbane. Endelig noen som har skjønt at gresset skal være kort. Eneste minuset var at banen var noe hard og at det derfor ble noe trått.

Første omgang kan oppsummeres som jevn. Det ble som ventet to lag som kjente hverandre godt. Det ble mye dueller og det var vanskelig for begge lag å skape noe særlig med farligheter i etablert angrep. Mulighetene som oppsto kom som regel etter overganger og dødballer.

Når det er sagt fant vi mange gode rom framover i banen. Spesielt fikk vår kant Abdulmajjid Abdulkadir mye rom å boltre seg i, men dessverre ble det dårlig med sluttprodukt.

Som nevnt var det dødballer som skulle prege kampen. I det 17. minutt ble et frispark ved midtstreken lempet inn i boksen til Østsiden. Her var Aleksander Braun Andresen god til å plukke opp nedfallsfrukten. Etter å ha brukt litt tid på legge ballen til rette fikk han en god skuddmulighet. Hjemmelagets keeper var skjermet og ballen fant vegen til nettmaskene.

Morsomt for Aleksander som har slitt med å finne nettmaskene denne sesongen. Like før målet hadde han for øvrig en kjempesjanse som symptomatisk nok ble blokkert på streken av vår egen Knut Simen Johannessen.

Dessverre skulle det kun gå elleve minutter før vertene var ajour. Et unødvendig balltap av Alban Ramadani rundt midtstreken gjorde at Østsiden fikk en kontringsmulighet. En ball i bakrom forbi en forsvarsfirer i utakt gjorde at vår unggutt Christian Bergseng felte hjemmelagets spiller. Synd for Christian som spilte sin første kamp fra start, men til tross for dette leverte han en god kamp.

Straffen fra Oskar Fritzner var Odin borti, men ballen fant til slutt vegen over streken. For øvrig fint å se en handshake mellom de to involverte etter straffen gikk i mål.

Starten på 2. omgang kom vi godt i gang. Vi fikk et bra grep om kampen, men på en sjelden Østsiden visitt skulle de få uttelling. En presset Oskar Fritzner hos hjemmelaget kjørte karusell med våre spillere inne i boksen. Til slutt kom han fri og fyrte av et godt skudd. Vår keeper Odin Nordvåg leverte en god redning, men returen traff innbytter Mikael Thorvaldsen i kneet og ballen gikk i målet.

Kun tre minutter senere (i det 68 minutt) skulle vi komme tilbake. Et korridor frispark fra Christian Bergseng traff hodet til Alban Ramadani. Han fikk headet ballen tilbake hvor Aleksander Braun Andresen var våkent frampå og fikk headet ballen i mål.

De resterende minuttene bølget det fram og tilbake, men ingen av lagene lyktes med å sette den avgjørende målet.

Dermed ebbet det ut med poengdeling noe som kan sies å være riktig basert på spill og sjanser.

En bra gjennomført kamp av våre utvalgte. Skal vi sette fingeren må noe burde vi ha utnyttet de rommene Østsiden avga bedre. I tillegg burde vi ha opptrådt bedre på begge målene imot.

Vi hadde en «ny» startellever hvor mange leverte bra. Spesielt synes vi vår midtbaneduo i Diego Panique og Aleksander Braun Andresen leverte en meget sterk kamp. Skryt også til Christian Bergseng i sin debut fra start.

Vi takker Østsiden for en spennende kamp og ønsker de en god ferie.

Med 94 treninger siden november og x antall kamper tar vi nå 14 dager med velfortjent ferie.

Vi starter opp med treningene igjen 22.juli. Vi kommer tilbake med en oppdatering rundt spillerstall osv. rundt oppstart.