Nyheter

Tålmodighetsprøve mot Borgen.

Scoring i det 79. minutt sørget for 1-0 seier mot Borgen.

Gjestene kom til Bellevue med en klar og tydelig kampplan. Her skulle man forsvare seg godt og ta overganger.

Denne planen så lenge ut til at de skulle få med seg ett poeng, men heldigvis fant vi en løsning til slutt.

Første omgang kan oppsummeres med et Sprint- lag som hadde ballen. Dessverre for oss strevde vi veldig med å skape store nok sjanser. Den største tilfalt Alban Ramadani, men avslutningen alene med keeper ble reddet. Foruten denne sjansen var det ikke mye å skrive hjem om.

Årsaken til at vi ikke evnet å skape nevneverdig med sjanser var at vi hadde for dårlig tempo i vårt angrepsspill. Når i tillegg relasjonene og presisjonen ikke var på topp rant de fleste angrepsforsøkene ut i sanden. Vi fikk også en del cornere, men heller ikke dette ble noen suksess.

Bortelaget hadde knapt nok en avslutning, men de hadde noen tilløp etter dødball og lange baller etter våre dødballer.

En liten underholdende omgang for de som hadde tatt turen til Bellevue i sommervarmen.

Dermed tok lagene pause på stillingen 0-0. I pausen var vi opptatt av å finne løsninger som skulle gjøre oss bedre. I tillegg gjorde vi også to bytter.

De siste 45 minuttene skulle bli bedre. Vi klarte å ha mer balltempo og mer presisjon. Vi skapte nå noen virkelig store sjanser, men dessverre fant de ikke vegen til mål.

Bortelaget kom til en stor mulighet da de etter en lang ball fra keeper kom alene med Odin. Heldigvis vartet sistnevnte opp med en god redning.

Med 15 minutter igjen å spille foretok vi et formasjonsbytte. Det skulle ikke ta lang tid før vi endelig skulle lykkes.

En lang ball fra Martin Thømt Jensen fant hodet til Knut Simen Johannessen. Sistnevnte fikk stusset videre til Abdulmajjid Abdulkadir som fikk kontroll på ballen. Med en kontrollert pasning fant Abdul Knut Simen i feltet, som rolig og behersket bredsidet ballen i mål. En befriende scoring. Videre ekstra morsomt da scoringen kom seg et resultat av noe vi har trent på.

De resterende minuttene ble hektiske. Vi hadde fram til scoringen hatt veldig god kontroll på kampen. Etter scoringen mistet vi dessverre noe av klokskapen. Vi foretok oss blant annet noen paniske valg med ballen. Dette gjorde at gjestene fikk muligheten til slå en del lange baller mot oss. Heldigvis sto vi godt imot og kunne til slutt juble for tre fortjente poeng.

Vi takker Borgen for kampen og ønsker de lykke til videre.

Siste kamp før vi tar en etterlengtet sommerferie spilles fredag 5.juli borte mot Østsiden