Nyheter

Info før Borgen

Lørdag klokken 15:00 spilles siste hjemmekamp før ferien.

Våre gutter leverte årsbeste i forrige kamp mot MFK 2. Spesielt første omgang var det meget høyt nivå over. Vi har et ønske om å videreføre dette nivået kampen mot Borgen.

Lørdagens motstander startet sesongen overraskende svakt, men har i det siste spilt seg markant opp. På deres seks siste kamper står de med fire seire og to tap. Dette vitner om et lag som har spilt seg i form. Bruntrøyene har flere gode spillere som kan avgjøre kamper på egenhånd.

Lagene møtte hverandre også i første kvalifiseringsrunde i NM. I en dramatisk og spennende kamp endte det med seier til våre gutter etter straffer.

Når det gjelder skader og fravær er det ikke store forandringene fra MFK 2 kampen.

Gledelig er det nå at noen av våre langtidsskadede er på veg tilbake. Daniel Ark Saastad er i trening igjen etter snart tre måneder på sidelinjen. Petter Kobberstad er ventet tilbake på feltet igjen til uken. Positivt er det også at Jørgen Lindum Røine skal være tilbake i august. Dette etter å ha vært snart to år på sidelinjen.

Andreas Andreassen har også vært på trening denne uken. Kevin Roos Johansen skal også være tilbake i trening igjen til mandag.

Dette er positive nyheter siden vi har flere som ikke blir med oss videre til høsten grunnet studier.

Vi kommer tilbake med en oppdatering rundt dette i løpet av sommeren.

Vi håper mange tar turen for å heie frem våre flotte spillere.

Assistenttrener Neil Masters ser fram imot lørdagens oppgjør”