Nyheter

Sterk seier mot Moss FK 2.

En strålende første omgang la grunnlaget for en flott 2-1 seier.

Umiddelbart etter at dommeren hadde blåst i gang kampen satte Alban Ramadani standarden da han snappet ballen fra hjemmelagets Henrik Stokkebø. Dessverre ble touchen noe for lang og vertenes keeper fikk kontroll.

Vi fortsatte med å gi de gule og sorte dårlige betingelser ved å være samlet og aggressive i vårt høye press. Etter ti minutter skulle vi få betalt for vår aggressivitet. En corner fra Mads Dyrseth fant hodet til Knut Simen Johannessen. Headingen ble først blokkert, men klareringsforsøket til Henrik Stokkebø havnet i eget mål.

Like etter scoringen fikk hjemmelaget tildelt et straffespark. Dette etter at Odin Nordvåg var først på ballen i en duell med hjemmelagets Patrick Johnsen. Begge spillerne gikk ned for telling. Heldigvis konfererte dommeren med sin assistent. Konklusjonen ble frispark til oss isteden. Fra vårt ståsted en riktig avgjørelse.

I det 35. minutt viste vi besluttsomhet inne på vertene sin banehalvdel. Ballen havnet omsider hos Aleksander Holmen som sendte avgårde et skudd fra 30 meter. Ballen fikk en lei sprett/skru foran Sebastian Willadsen i MFK- målet. Dessverre for han og hjemmelaget snek ballen seg over mållinjen.

De resterende minuttene inn til pause hadde vi store sjanser som vi burde omsatt i scoring. Blant annet traff Mads Dyrseth stolpen og Eirik Kaldheim tverrliggeren.

En meget god omgang av våre utvalgte, hvor spillet for det meste foregikk på motstanderens banehalvdel.

Vi hadde et mål om å gjenskape den samme intensiteten i 2. omgang. Dessverre skulle dette vise seg å bli vanskelig. Vår første omgang gjorde at vi ikke hadde like mye krutt i beina som i den første. Dermed ble omgangen noe jevnere, men vi klarte likevel å skape noen store sjanser.

Hjemmelaget var farlige frempå ved flere anledninger. I det 71. minutt skulle de også få uttelling. En liten bom i våre høye press gjorde at Markus Jensen (som for øvrig leverte en meget god kamp) ble satt opp to mot en. Vår back hadde mulighet til å få kontroll på ballen, men havnet i ubalanse og mistet ballen. Dette gjorde at vertene fikk en gunstig overgang. Denne utførte de på en optimal måte. Alene med Odin gjorde vertenes Tobias Hatlen Evjenn ingen feil.

Målet gjorde at hjemmelaget fikk ny energi og øynet med det muligheten for å få med seg poeng. Heldigvis skulle vi håndtere dette på en god måte. På slutten hadde de et par farlige muligheter, men godt keeperspill og oppfordrende forsvarsspill gjorde at vi kunne juble for tre fortjente poeng.

Vi takker Moss FK 2 for et fint lokaloppgjør og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp spilles hjemme mot Borgen lørdag klokken 15:00.

Mål:

(10 min.) 0-1. Selvmål (Mads Dyrseth/Knut Simen Johannessen)

(35 min.) 0-2. Aleksander Holmen

(71 min.) 1-2. Tobias Hatlen Evjenn

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Knut Simen Johannessen, Terje Tangen, Martin Thømt Jensen, Markus Jensen- Eirik Kaldheim, Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen, Mads Dyrseth (Labinot Kelmendi i 15 min.)- Alban Ramadani (Diego Panique i 12 min.), Aleksander Holmen (Christian Bergseng i 7 min.)

Ubenyttet:

Knut Markhus, Amandus Holme Hovrud, Lukas Lewe Duzakin

Tre viktige bidragsytere i kampen mot MFK 2″