Nyheter

God 2.omgang sørget for seier mot Rakkestad

Våre gutter lå under 0-1 til pause, men snudde til 3-1.

Vi hadde veldig mye ball de første 45 minuttene. Gjestene kom med en klar plan om å kjøre kontringer, noe de etter hvert skulle lykkes med.

Før dette hadde vi god kontroll, men hadde store utfordringer på den siste tredjedelen. Her viste vi at samhandlingen milt sagt ikke var helt på topp. Det så ut til at alle involverte tenkte helt forskjellig i de situasjonene de befant seg i. Dette til tross klarte vi likevel å komme oss til en kjempesjanse ved Alban Ramadani, men alene med keeper traff avslutningen Rakkestad sin sisteskanse. Vi hadde i tillegg en god mulighet ved Martin Thømt Jensen etter en corner, men headingen fra kort hold gikk like over.

Etter 30 minutter prøvde vi å vri spillet inne på Rakkestad sin banehalvdel. Dessverre var vi for dårlig orientert og så ikke at vår spiller var ledig for vridning. Ballen havnet derfor hos en Rakkestad spiller isteden. Overgangen skulle vi i tillegg håndtere dårlig. En pasning senere bortelagets Thomas Reinfjord spilt fri mot vår Odin Nordvåg. Reinfjord var sikkerheten selv og vipps så sto det 1-0 til gjestene.

De siste minuttene fram til pause klarte vi å bli noe mer nøyaktige den siste tredjedelen, men uttelling ble det dessverre ikke.

I pausen ble vi enige om at prestasjonen så langt var ikke var av ønsket standard.

Morsomt var det derfor å se responsen rett fra avspark. Det var tydelig å se at vi var mye tilstede som et kollektiv.

Kun to minutter inn i omgangen fikk vi en corner. Denne plukket Martin Thømt Jensen opp. To touch senere lå ballen i mål etter en nydelig utført volley med «feil» fot.

Herfra og ut omgangen var vi klart best. Dessverre spolerte vi fire-fem 100% sjanser etter godt spill. Dermed ble det unødvendig spennende, men heldigvis virket Rakkestad sluttkjørte.

Minuttet før slutt skulle vi sette spikeren i den berømte kista. Eirik Kaldheim kom seg fri på sin høyreside. Hans innlegg var ment til Alban Ramadani, men forsøket ble isteden til en utsøkt lobb som dalte inn i nettveggen.

Dermed tre fullt fortjente poeng til våre gutter etter en meget god 2. omgang.

Neste motstander er Moss FK 2 mandag 24.juni. Med det laget de har stilt de siste kampene blir dette en real test for våre gutter.

Vi takker Rakkestad for en fin kamp og ønsker de lykke til videre.

Mål:

(30 min.) 0-1. Thomas Reinfjord

(50 min.) 1-1. Martin Thømt Jensen (Mads Dyrseth)

(61 min.) 2-1. Eirik Kaldheim (Alban Ramadani)

(89 min.) 3-1. Eirik Kaldheim (Diego Panique)

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Markus Jensen, Terje Tangen, Marin Thømt Jensen, Kevin Roos Johansen (Christian Bergseng i 45 min.)- Mads Dyrseth (Labinot Kelmendi i det 59 minutt, Diego Panique i det 65. minutt), Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen (Ole Kristian Hagmann i åtte min.), Eirik Kaldheim- Alban Ramadani, Abdulmajjid Abdulkadir

Ubenyttet: Amandus Holme Hovrud

“Eirik Kaldheim og Aleksander Braun Andresen i hyggelig passiar etter kampslutt.

Førstnevnte er nå toppscorer i Amedialigaen med 11 mål på ti kamper”