A-laget

Tungt tap mot FFK 2

En dårlig prestasjon av våre utvalgte gjorde at det endte med 5-2 tap mot FFK 2 sine nest beste.

Hjemmelaget stilte med et ungt lag hvor flesteparten holdt junioralder. De fleste av disse har allerede fått god erfaring fra seniornivå da de har spilt en til to sesonger i 4. divisjon.

Fra start så det bra ut for våre utvalgte. Vi hadde ballen mye og hadde med det tilsynelatende god kontroll. Kontrollen varte ikke lenge da hjemmelaget fikk corner i det 6. minutt. Passiv opptreden i duellspillet gjorde at vertene kunne ta ledelsen.

I påfølgende periode slet vi forholdsvis mye med å nekte kvikke FFK spillere tilgang på ønsket rom. Vi hadde for store avstander i og mellom våre ledd. Videre hadde vi ikke den nødvendige kollektive forflytningsevnen. Dette forplantet seg videre til vårt angrepsspill som ble planløst og enkelt å forsvare seg mot. Etter 19. minutter viste vertene kontringsspill av høy klasse og med det sto det 2-0.

De neste minuttene var vi heldige at vi ikke slapp inn ytterligere mål. Heldigvis viste vi god mentalitet ved å jobbe oss inn i kampen. Inn mot pause var det mer trøkk i det vi gjorde og som resultat fikk vi kranglet inn en redusering ved Eirik Kaldheim.

Dermed kunne vi gå inn til pause med påfyll av energi.

Starten på andre omgang ble akkurat som ønsket sett med Sprint- briller. Vi var aggressive og samstemte i vårt høye press. VI tok med oss dette da vi i det 47. minutt fikk et innkast. Her viste vi god duellstyrke. Ballen havnet omsider hos Alban Ramadani som resolutt satte inn utligningen.

Brått så alt mye lysere ut og vi øynet håp om minst ett poeng. Til tross for at vi hadde ok kontroll valgte vi trenere å gjøre et formasjonsbytte litt før timen var spilt. Vi la om til 4-5-1 i forsvar og 4-3-3 i angrep. Dette for at vi skulle få mer kontroll sentralt i banen. Dessverre skulle det vise seg at utøvelsen av denne formasjonen ikke ble slik man hadde tenkt seg. Istedenfor fem i midtbaneleddet ble vi altfor ofte tre. Når i tillegg soneforsvarsprinsippene ikke var slik som det skal være i teorien fant vertene sine fortsatt sine ønskede rom.

Med det fikk de initiativet i kampen dog uten at de skapte flust med sjanser. De skulle likevel få uttelling for å være mye på vår banehalvdel. En ball ut i returrom havnet hos Fredrik Stokke som fikk drømmetreff fra 25 meter. Dermed 3-2 litt ut av det blå.

I de neste minuttene klarte vi ikke å finne en veg ut av uføret og vertene utnyttet dette ved å score på et korridor frispark.

Vi la igjen om formasjonen. Denne gang til en mer offensiv variant. Vi lyktes med å få satt litt mer trøkk på hjemmelaget, men kvaliteten var ikke av god nok standard til å skape de store sjansene.

Da endte det isteden med at hjemmelaget fikk kontret inn 5-2 på overtid.

En skuffende prestasjon av våre utvalgte mot et temposterkt og bra FFK 2- lag.

VI sitter likevel igjen med følelsen at vi skulle ha klart og ha fått med oss noe fra denne kampen, men når det er sagt kan vi da ikke slippe inn to mål på dødball. Det var stikk motsatt av planen. En del av vår kampplan var at vi skulle være gode på dødball. Sånn ble det ikke. Hjemmelaget var klart best i de kampavgjørende situasjonene og vant med det fullt fortjent.

Vi får komme oss raskt opp på den berømmelige hesten igjen. Rakkestad hjemme lørdag er neste.

VI takker FFK 2 for god motstand og ønsker de lykke til videre.

Mål:

(6 min.) 1-0. Fredrik Stokke

(19 min.) 2-0. Eirik Lorås Vestby

(43 min.) 2-1. Eirik Kaldheim (Abdulmajjid Abdulkadir)

(47 min.) 2-2. Alban Ramadani

(64 min.) 3-2. Fredrik Stokke

(68 min.) 4-2. Fredrik Stokke

(90 min. 5-2. Said Barakat

 

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Knut Simen Johannessen, Terje Tangen, Martin Thømt Jensen, Markus Jensen (Kevin Roos Johansen i 15 min.)- Mads Dyrseth (Labinot Kelmendi i 75 min.), Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen (Aleksander Holmen i 15 min.), Eirik Kaldheim- Alban Ramadani, Abdulmajjid Abdulkadir (Diego Panique i 35 min.)

Ubenyttet:

Knut Markhus, Ole Kristian Hagmann

“Tung dag på jobben for denne trioen”