Nyheter

Info før Fredrikstad FK 2

I dag tirsdag møter vårt A- lag Fredrikstad FK sine nest beste menn. Avspark er klokken 20:00 på Fredrikstad stadion.

Vår forrige kamp endte med en solid 4-0 seier borte mot Idd.

Kveldens motstander er av et annet kaliber. FFK 2 var før sesongen spådd som den største opprykksfavoritten. Så langt har de innfridd favorittstempelet hvor de står med 5-2-0. Dette innebærer at de ligger på en 4. plass, men tabellen er i skrivende stund misvisende da lagene har spilt ujevnt antall med kamper.

På papiret møter vi den klart sterkeste motstanderen i serien. Skal vi få med oss poeng må vi levere en prestasjon fra øverste hylle. Fjorårets oppgjør endte med 1-1 på Bellevue og med 2-0 tap borte.

Når det gjelder vårt mannskap har vi stort sett de samme tilgjengelige som mot Idd.

Positivt er det at Sander Aune Braathe og Christoffer Szwarc er tilbake i trening. De trenger dog noe mer trening før de er i en kamptropp.

Ellers er Petter Kobberstad, Jørgen Røine, Daniel Ark Saastad, Steffen Bråthen, Bjørn Erik Kristiansen og Niklas Engebretsen ute med skader.

Andreas Andreassen som har vært skadet etter cupkampen mot Sarpsborg 08 er nå kvitt sin skade, men er nå utilgjengelig fordi han har blitt pappa til to gutter. Vi gratulerer Andreas og hans kone som nybakte foreldre.

Vi håper mange tar turen til Fredrikstad stadion for å støtte oss.

“Kaptein Erik Halvorsen er etter langvarig skade tilbake i startelleveren.”