Adidascup

Adidas Cup 2019

Det har vært spilt 16-dels finaler i Adidas Cup. Sprint-Jeløy har hatt med to lag til sluttspillet, G13 og G14. G13 endte på 2. plass i sin pulje og møtte talentfabrikken Skeid fra Oslo på bortebane i sin 16-delsfinale. De spilte igjen på en liten og litt rufsete kunstgressbane i Oslo. Etter rapportene ble det ingen stor prestasjon, men seier 3-1 etter ekstraomganger. Alle bilder under fra Instakontoen sprintjeloyg06

Sprint møter vinneren av Skjetten og Brumunddal i 8-delsfinalen. I en mulig Kvartfinale er det Fana eller Søreide IL som venter.

G14 laget spilte også 16-delsfinale, etter å ha vunnet sin gruppe foran Sarpsborg FK. De møtte Moss FK og vant på straffesparkkonkurranse på Refsnesbanen. Gruppetoeren Sarpsborg FK er også videre til 8-delsfinalen etter å ha slått Ås IL. Sprints G14 møter Kløfta på bortebane i 8-delsfinalen. 8-delsfinalene skal spilles innen 21. juni.