Cup

Ting skjer i Pinsehelgen

Både Ö-bollen og Flints Micasa Cup arrangeres i helgen. Veronica Fredriksen dro avgårde med Sprintflagg og G11 gjengen til Ö-bollen i Sverige, men det deltar også lag fra G10 og G12 ifra Sprint i år på Ö-bollen. Totalt er det 8 Sprint lag på tur til Göteborgs skjærgård og Öckerö  i Pinsen. Dette er siste året før 2007 laget skal delta på Gothia Cup i 2020! Følg kampene og få resultatene HER

Men det skjer mere. I Tønsberg arrangeres Flint Micasa Cup, en ambisiøs cup som prøver å gi alle lag jevne kamper på sitt nivå. Dermed vet man bare sin neste kamp og resultatet avgjør hvem du møter i neste kamp. Det er G14 laget vårt med hovedtrener Vegard Gilseth Andersen og superlagleder og West Ham supporter Richard Aas som deltar. Se kampoppsett HER   Sprint møter faktisk nettopp West Ham United i første kamp kl 10:30 lørdag formiddag.

Se kamper live på bane 1 HER

Sprint ønsker lykke til!