Nyheter

Solid gjennomført mot Idd.

Overbevisende 4-0 seier mot en vanskelig motstander.

Vi kom godt i gang i Halden og hadde umiddelbart en kjempesjanse ved Alban Ramadani, men avslutningen med feil fot ble avlevert med løskrutt.

Det skulle heldigvis ikke gå lang tid før vi skulle ta ledelsen. I det 11. minutt produserte vi et godt angrep hvor Eirik Kaldheim ble spilt fri på kanten. Hans forsøk på innlegg ble mer som et skudd, og Idd sin keeper måtte gi en retur. Denne satte en våken Abdulmajjid Abdulkadir i mål.

Omgangen ut kan oppsummeres som noe urytmisk for vår del. Det lugget for mye den siste tredjedelen, men noen fine angrep ble vi likevel vitne til. I tillegg til målet og sjansen til Alban hadde vi ytterligere to store sjanser som burde endt med scoring. Den ene ved Mads Dyrseth, hvor han fra god posisjon skjøt utenfor. Den andre store sjansen tilfalt Eirik Kaldheim. Etter å ha blitt spilt fri rundet han keeper, men en Idd forsvarer klarte å redde på streken.

Hjemmelaget hadde også sine tilløp i løpet omgangen i form av cornere og en del lange innkast. Heldigvis var vi meget solide i denne fasen og ryddet unna i stor stil.

Dermed skulle det stå 1-0 til pause hvor vi opererte noe på halv maskin.

De siste 45 minuttene skulle bli noe bedre sett med Sprint- øyne.

Etter en time ble Eirik Kaldheim elegant spilt fri av Ole Kristian Hagmann i bakrom. Vår toppscorer dro seg elegant inn i banen. Skuddet som ble avfyrt fra 18 meter var det klasse over og dermed 2-0.

Selv om vertene var mer med i første omgang fikk de likevel sine to største sjanser i 2. omgang. Heldigvis vartet vår keeper Odin Nordvåg opp med to redninger av høy klasse.

Vi hadde også en del store sjanser etter innkast og cornere, men ballen ville ikke inn. Med tre minutter igjen å spille skulle vi øke ledelsen til 3-0 på noe som egentlig ikke var noen stor sjanse. Innbytter Aleksander Holmen tok sjansen med å fyre av et volleyskudd fra 30 meter. Denne fikk en perfekt dupp/bue og dalte utagbart inn i mål bak en forfjamset Idd- keeper.

Ett minutt før slutt fikk vi en frispark fra hjørnet av 16- meteren. Markus Jensen ble utpekt til å ta det. Gledelig for alle traff han perfekt og ballen føk inn i nettmaskene. Dette var Markus sin første scoring i Sprint- trøya etter overgangen fra Moss FK i 2016. Å se reaksjonene til både Markus og hans lagkamerater var rørende å være vitne til.

Neste motstander for våre gutter er storfavoritten FFK 2 borte tirsdag 11. juni.

Vi takker Idd for kampen og er sikre på at de kommer til å ta flere poeng framover.

Mål:

(11 min.) 0-1. Abdulmajjid Abdulkadir (Eirik Kaldheim)

(60 min.) 0-2.Eirik Kaldheim (Ole Kristian Hagmann)

(87 min.) 0-3. Aleksander Holmen

(90 min.) 0-4. Markus Jensen

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Knut Simen Johannessen (Kevin Roos Johansen i 21 min.), Terje Tangen, Martin Thømt Jensen, Markus Jensen- Eirik Kaldheim, Ole Kristian Hagmann (Erik Halvorsen i 25 min.), Aleksander Braun Andresen (Diego Panique i 15 min.), Mads Dyrseth (Aleksander Holmen i 15 min.)- Alban Ramadani, Abdulmajjid Abdulkadir

Ubenyttet:

Knut Markhus

Grattis til Markus Jensen med sitt første mål i Sprint- trøya”