Nyheter

Målrikt mot Ås

Solid 8-2 seier hjemme mot Ås.

Våre gutter fikk en dårlig start på kampen med scoring imot allerede etter tre minutter. Ganske irriterende da vi på et innkast ikke ble enig om hvem som skulle gå i press.  Bortelagets Jørgen Andersen fikk dermed god tid på å sikte inn borterste kryss. Fra 25 meter klarte han også bragden med å prikke ballen inn i krysset. Flott scoring, men sløvt og unødvendig start av våre utvalgte.

Det skulle heldigvis ikke ta lang tid før vi utlignet. Martin Thømt Jensen var i det 11. minutt våkent frampå en ball som hoppet og spratt i feltet. Dette etter et langt innkast fra Markus Jensen.

Bortelaget var sporadisk farlig frampå, men de etterlot seg samtidig store rom for våre spillere å kontre i. Etter 25 minutter skulle nettopp en kontring sørge for 2-1. Mads Dyrseth og Abdul Abdulkadir gjorde et godt stykke forarbeid, som endte med at Alban Ramadani ble spilt alene mot Ås sin keeper. Vår spiss gjord ingen feil og satte ballen sikkert i mål.

Vi hadde nå et solid grep om kampen. Like før pause vartet Eirik Kaldheim opp med en flott enkeltmannsprestasjon, og vi kunne med det ta med oss en 3-1 ledelse til pause.

Her ble vi enige om at hvis vi klarte å opprettholde tempo og fokus så kunne vi score flere mål.

Det skulle kun ta to minutter før vi økte våre ledelse til 4-1 ved Alban Ramadani. Også dette etter et fantastisk angrep med mange involverte.

På dette tidspunktet var det egentlig ikke noen tvil om hvem som skulle vinne kampen. Bortelaget så helt sluttkjørt ut. Til tross for at de klarte å redusere til 4-2 ble det fullstendig enveiskjøring resten av omgangen. Ytterligere fire mål skulle havne bak Ås sin sisteskanse.

Eirik Kaldheim fikk æren av å score sitt andre mål for dagen da han snappet opp en pasning fra en feilposisjonert Ås keeper.

Neste mål sto Abdul Abdulkadir for da han på elegant vis feiet ballen i mål fra 20 meter. Hans første mål for vårt A- lag. Det blir nok mange flere.

Som ikke det var nok skulle også Diego Panique få æren av å score sitt første mål i Sprint- trøya. Dette etter et solide stykke forarbeid fra Eirik Kaldheim.

Kampens siste mål var det også klasse over. Alban Ramadani trikset rundt med svimle Ås- forsvarere inne i feltet, før han snudde 180 grader og feiet ballen opp i nettaket med en nydelig volley.

Oppsummert en solid gjennomført kamp fra våre utvalgte. Morsomt at mange også fikk sine første minutter for sesongen. Ole Kristian Hagmann startet også sin første kamp på 11 år! Amandus Holme Hovrud fikk også sin debut i offisiell kamp.

Videre morsomt at Frank Rozario fikk noen minutter. Det er også mange år siden sist.

Ny tøff kamp fredag. Da venter et Idd- lag i poengnød på bortebane.

Vi takker Ås for en målrik kamp og ønsker de lykke til videre.