Nyheter

Uavgjort mot Sparta Sarpsborg

Basert på antall store sjanser var det smått utrolig at det endte 3-3 mot Sparta Sarpsborg 16. mai.

Før kampstart måtte vi gjøre en endring på laget. Christoffer Szwarc måtte kaste inn håndkledet på grunn av en hofteskade. Inn kom Alban Ramadani som kom rett fra Kosovo etter å ha deltatt i begravelse.

Vi fikk en veldig god start på kampen og bet oss fast inne på Sparta sin banehalvdel. Fullt fortjent var det også at vi tok ledelsen etter 11 minutter ved Eirik Kaldheim. Vi ventet og håpet på et raskt mål nummer to, men avslutningene var dessverre ikke fra øverste hylle.

Med såpass stort overtak spillemessig var det kanskje ikke så rart at hjemmelaget etter hvert kom mer med. Vi begynte også å bruke for mange touch og var nå ikke like gode i vårt gjenvinningsspill.

Når vi ikke klarte å score flere mål i vår overlegne peiode skjedde det som ofte skjer. En corner fra hjemmelaget ble i det 34. minutt headet i mål av Mateuz Bocianski.

Fram til pause bølget det fram og tilbake, men sett med Sprint- øyne føltes det unødvendig at vi ikke tok med en ledelse til pause.

De siste 45 minuttene skulle bli meget hendelsesrike. Kun åtte minutter ut i omgangen skulle hjemmelaget ta ledelsen. Også denne gang etter en corner. I de påfølgende minuttene hadde vi vår dårligste periode i kampen. Her kunne Sparta ha økt sin ledelse, men isteden vartet Mads Dyrseth opp med en fantastisk innside volley som fant vegen i nettmaskene.

Målet ga oss ny giv og med 15 minutter igjen å spille dundret Terje Tangen inn 3-2 på en vakker volley ra 20 meter.

Kun få minutter sener fikk Alban Ramadani muligheten til å punktere kampen, men fra fem meter klarte han å treffe hjemmelaget sin keeper. Noen minutter snere fikk hjemmelaget muligheten til å sette opp et angrep. På et tidspunkt stoppet våre spillere opp fordi de mente ballen var ute. Dette skulle vi bli hardt straffet for da Rodan Akram enkelt fikk heade inn 3-3.

Etter dette hadde vi flere store muligheter. Vi traff stolpen og det ble reddet på strek. På overtid fikk Alban en gigant sjanser hvor han på fem meter sto mutters alene, men på uforklarlig vis headet han ballen utenfor.

Dermed endte det sett med Sprint briller med et meget unødvendig poengtap.

Igjen leverer vi i perioder mye bra, men denne gang ble det etter hvert meget ujevnt.

Sesongen 2018 slapp vi inn to mål på corner. På våre to siste kamper har vi nå sluppet inn tre mål.

Til tross for sjansesløseri skal tre mål på bortebane holde til seier.

Vi takker Sparta for en spennende kamp og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp for våre gutter er lørdag hjemme mot Ås.

 

Mål:

(11 min.) Eirik Kaldheim (Markus Jensen)

(34 min.) Matusz Bocianski

(53 min.) Alvaro Baigorri

(63 min.) Mads Dyrseth

(75 min.) Terje Tangen

(79 min.) Rodan Akram

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Knut Simen Johannessen, Terje Tangen, Martin Thømt Jensen, Markus Jensen- Mads Dyrseth, Eirik Kaldheim, Aleksander Braun Andresen, Abdulmajjid Abdulkadir (Diego Panique i 17 min.)- Aleksander Holmen (Labinot Kelmendi i 45 min.), Alban Ramadani

Ubenyttet:

Knut Markhus og Vegard Gildseth Andersen