Poengdeling mot Kvik Halden 2

Mot et meget sterkt Kvik Halden 2- lag endte til slutt 1-1.

Med mange spillere ute fikk vi denne gang en utfordring med å finne en ny spissduo.

Valget falt ned på hardtarbeidende Aleksander Holmen og Abdulmajjid Abdulkadir.

De første 45 minuttene var forholdsvis sjansefattige og jevnspilte. Sett med fotballfaglige briller var det tydelig å se at det var to gode 4. divisjonslag som målte krefter.

Etter 25 gode minutter fra våre gutter var det ikke helt ufortjent at vår spissduo klarte å jobbe fram et straffespark. Som vanlig var Eirik Kaldheim sikkerheten selv. Omgangen ut fortsatte vi med meget god defensiv struktur. I tillegg var vi også denne gang gode med valg og utførelse i vårt angrepsspill.

Bortelaget kom nesten ikke til målsjanser, men på grunn av en vanvittig corner- fot fra Øystein Lundblad Næsheim ble nesten alle cornerne til gjestene farlige.

Vi tok pause på stillingen 1-0 etter en meget sterk omgang av våre utvalgte. Morsomt at vi kan fremstå slik når vi mangler såpass mange sentralt aktører.

Målet før 2. omgang var å gjenskape de første 45 minuttene. Første halvdel maktet vi ikke dette helt. Av en eller annen grunn var vi ikke like gode med ballen som det vi var i første omgang. Dette gjorde sitt til at Kvik Halden 2 gradvis fikk flyttet laget høyere i banen.

I det 66. minutt skulle gjestene lykkes med å utligne. En corner ble nok en gang utført på mesterlig vis. Dessverre feilberegnet vår solide Odin Nordvåg ballbanen, og Uranik Sefefi har vel aldri scoret et enklere mål.

Omgangen ut åpnet det seg mer opp. Vi fikk tidvis mobilisert et bra trykk. Vi fikk blant annet to store sjanser ved Aleksander Braun Andresen og Knut Simen Johannessen uten tellende resultat.

Dermed endte det til slutt med poengdeling i en god 4, divisjonskamp.

Ny kamp allerede 16. mai borte mot Sparta Sarpsborg.