Nyheter

Info før Kvik Halden 2

Mandag er det ny kamp for våre gutter i Amedialigaen. Motstander er Kvik Halden 2 på Bellevue med avspark klokken 19:45.

Med seier mot Kråkerøy 2 er vi i skrivende stund øverst på tabellen. Skal vi fortsatt være det må vi opp i prestasjonen fra forrige kamp. I tillegg møter vi på papiret en meget sterk motstander i Kvik Halden 2.

Vi får være så ærlige å si at vi ikke har hatt de mest optimale forberedelsene. Lørdag var vi 13 av 34 spillere på trening. Videre har vi levert to svake B- kamper. For tiden sliter vi med Norges lengste fraværsliste. Hovedsakelig skyldes dette skader, men vi har nå også spillere som er på jobbreise og en som måtte dra utenlands for å delta i begravelse. Med andre ord så er vi nå skåret helt ned til beinet når det gjelder antall spillere. I tillegg har vi B- kamp tirsdag og ny A- kamp torsdag.

Positivt er det derimot at nye spillere vil få muligheten til å vise seg frem i andres fravær. Vi håper og tror de vil benytte seg av muligheten.

Vi håper mange tar turen for å støtte opp om våre utvalgte.

Denne gjengen ser fram til en ny kamp i Amedialigaen”