Nyheter

Fantastisk innsats mot Sarpsborg 08 i cupen

Til tross for 3-0 tap mot et av Norges beste lag var det ingenting å si på innsatsen til våre utvalgte.

På grunn av belastning og småskader hos enkelte valgte vi å gjøre noen endringer på startelleveren fra SFK- kampen. I tillegg var Martin Thømt Jensen suspendert.

Innledningsvis var det Sarpsborg 08 som tok tak i kampen. Vi kan takke en god Odin Nordvåg for at det etter kvarteret sto 0-0. Etter dette fikk vi kampen mer inn i vårt spor og sjansefrekvensen til bortelaget avtok.

For vår del fikk vi ikke til veldig mye framover, men vi hadde likevel noen tilløp som med noe mer kvalitet kunne blitt farlig. Likevel strevde vi fælt med gjennvinngspresset til 08. Her brukte vi altfor lang tid til å orientere oss. Resultatet ble derfor at vi ikke klarte å treffe en hvit og blå spiller.

Med allerede mange spillere på sidelinjen fikk vår kampplan seg en liten trøkk da Andreas Andreassen måtte ut med en ankelskade.

Likevel klarte vi med iherdig jobbing og klokskap klarte å ta med oss 0-0 til pause. Hvordan vi hånderte dødballer og innlegg imot sto til terningkast seks.

Vi fikk en litt bedre åpning på omgang nummer to. Dessverre skulle vi være noe uheldig som slapp inn et mål etter 60 minutter. En smart bevegelse av Jørgen Strand Larsen gjorde at han ble spil fri nærme mål. Hans innlegg langs bakken gikk via en Sprint- spiller, og ballen havnet til slutt i beina på Aleksander Ruud Tveter, som resolutt satte inn kampens første mål.

Etter dette klarte vi faktisk å skape en god mulighet ved Alban Ramdani, men en god Aslak Flach i 08 målet forhindret scoring.

På dette tidspunktet så man at vårt lag begynte å bli noe slitne. Da er det slik at hodet ikke alltid får en til å gjøre riktig valg. Akkurat dette ble forløperen til bortelagets andre scoring. To av våre spillere gikk i samme duell. Dette gjorde at Lars Jørgen Salvesen fikk en god mulighet som han tok godt vare på.

I det 73. minutt avgjorde Jørgen Strand Larsen kampen hvor han med en smart bevegelse kom seg fri og alene med Odin og scoret sikkert.

Til tross for at gjestene tok foten noe av gasspedalen var det positivt å se at vi etter dette faktisk klarte å sette opp noen gode angrep.

At vi klarte uavgjort til pause mot et av Norges beste lag var nesten som en seier for oss. Vi tar med oss mye positivt videre inn mot seriespillet.

Vi takker Sarpsborg 08 for en flott kamp og god stemning. Vi ønsker de også lykke til videre med serie og cup.

Vi retter nå blikket videre mot mandagens kamp mot Kråkerøy 2.