Nyheter

Nedtur mot Sarpsborg FK

Et Sprint- lag som ikke var helt påskrudd gikk på et tungt 2-1 tap mot Sarpsborg FK.

Før kampen hadde vi fokus på å komme godt i gang. I tillegg snakket vi om at vår gode start på sesongen burde gi oss påfyll i ekstra motivasjon.

Innledningsvis av kampen var vi så langt unna dette som det går an. Vi serverte SFK en kjempemulighet allerede etter et par minutter, men heldigvis vartet Odin opp med en kjemperedning da SFK- angriperen kom alene mot han.

Som ikke det var nok hadde bortelaget ytterligere to gode scoringsmuligheter som de ikke tok vare på.

Positivt var det at vi klarte å spille oss inn i kampen og fant etter hvert ut av hvordan vi skulle angripe. Vi fikk satt opp mange gode angrep, men avslutningene sto i stil med vår åpning av kampen.

Dermed sto det 0-0 til pause. Helt utrolig med tanke på sjansene begge lag produserte.

Med en oppløftende siste halvdel av omgangen var vi positive med tanke på de siste 45 minuttene.

Til tross for at vi var det førende laget kom vi ikke opp på ønsket nivå. Bortelaget hadde et skudd i stolpen, mens det for oss ble mye nesten.

I det vi skal gjøre et dobbeltbytte for å gjøre ting bedre tar bortelaget ledelsen. Vi var passive i flere situasjoner på vår venstreside. Bortelaget fikk med det slått et innlegg langs bakken hvor SFK- spilleren 1v2 i boksen fikk satt ballen resolutt i mål.

Vi måtte da iverksette plan B og foretok et trippelbytte. I tillegg gjorde vi en formasjonsendring. Dette førte til at vi fikk et bra trykk på SFK. Fortjent var det derfor at Eirik Kaldheim på elegant vis satte inn utligningen. Med ca. ti minutter igjen av ordinær spilletid så vi lyst på å få ytterligere en scoring.

Vi klarte ikke helt å fortsette med det massive trykket. Til tross for at gjestene var sjeldnere i angrep i denne perioden skulle vi i nok en situasjon bli for passive.  Dette resulterte i nok et innlegg til en mutters alene SFK- spiller, som enkelt kunne gi bortelaget en ny ledelse.

Med få minutter igjen å spille tar vi oss selv i nakken, men at verken det vanvittige brassesparket til Andreas Andreassen eller sjansen til Aleksander Braun Andresen endte med utligning får stå som et symbol på hvordan kampen var for vår del.

Til tross for at vi skapte mye etter godt angrepsspill ble totalen denne gangen for dårlig av våre utvalgte.

Vi velger likevel å gi honnør til bortelaget for et flott gjennomført kamp. De viste en flott mentalitet og duellspill. De hadde blant annet tre redninger på strek hvor de viste oppfordrende forsvarsspill.

For vår del må vi ta lærdom av dette tapet. Ny tøff kamp neste serierunde borte mot Kråkerøy 2.

Før det skal vi ut i en morsom cupkamp mot Sarpsborg 08.

Vi takker Sarpsborg FK for en sjanserik og tøff kamp.

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Markus Jensen (Aleksander Braun Andresen i 24 min.), Terje Tangen (Kevin Roos Johansen i 15 min.), Martin Thømt Jensen, Steffen Magnar Bråthen- Mads Dyrseth (Aleksander Holmen i 24 min.), Diego Panique (Labinot Kelmendi i 24 min.), Christoffer Szwarc, Eirik Kaldheim- Andreas Andreassen, Alban Ramadani

Ubenyttet: Bjørn Erik Kristiansen, Ole Kristian Hagmann og Knut Simen Johannessen

“Til tross for at verken Petter Kobbersstad eller Jørgen Lindum Røine var med mot SFK, lar vi bildet vært et symbol på kampen mot SFK”