Nyheter

Info før Sarpsborg FK

Lørdag møter vi Sarpsborg FK til kamp på Bellevue. Kampstart er klokken 15:00.

Forrige kamp mot Råde endte med en sterk 1-0 seier til våre gutter. Dette betyr at vi ikke har sluppet inn mål på våre tre siste obligatoriske kamper. Når vi i tillegg har møtt sterk motstand så viser dette at vi så langt har den defensive strukturen på plass.

I angrep kan vi derimot ha som mål å bli bedre. Når dette er sagt har vi i våre siste kamper scoret mål som et resultat av fantastiske angrep.

Lørdagens motstander har startet sesongen med 3-2 tap mot Ås og seier 2-0 hjemme mot Idd. Laget har på papiret blitt forsterket siden forrige sesong. De har prioritert å hente inn en del spillere med rutine. Et robust lag som på en god dag kan ta poeng fra alle lag i avdelingen.

Fjorårets oppgjør mot SFK endte med seire i begge oppgjør med henholdsvis 2-1 (H) og 4-1 (B).

Til tross for at vi fortsatt har en ellever ute på sidelinjen stiller vi mer eller mindre med samme tropp som tidligere. Christoffer Szwarc, som kanskje har vært vår beste spiller i hele vinter er fortsatt usikker til lørdag. Det samme gjelder vår keeper Bjørn Erik Kristiansen som måtte ut i pausen mot Råde på grunn av ryggtrøbbel. I tillegg har vi fortsatt noen som sliter med sykdom.

Dessverre er det heller ikke så mye nytt å melde angående de åtte langtidsskadede. Her går det veldig sakte framover. Vår kaptein Erik Halvorsen har vi imidlertid et håp skal være tilbake innen ca. to uker.

Til tross for mange fraværende har vi så langt vist at dette er noe vi håndterer på beste vis.

Det er meldt opphold under kampen og håper mange tar turen for å støtte oss.

“Vi satser på at Christoffer Szwarc er 100% til lørdag”