Nyheter

Sterk seier borte mot Råde

Det ble som forventet en jevn og spennende kamp i lokaloppgjøret mot Råde.

Vi måtte gjøre en endring på laget etter kampen mot Selbak. Vår formspiller Chrstoffer Szwarc ble ikke spilleklar etter skaden han pådro seg mot Alanyaspor 2. Når i tillegg vår kaptein Erik Halvorsen også er ute med skade ser man hvor viktig det er med en stor og jevn stall. Vi valgte å erstatte Christoffer med Diego Panique. Han gjorde sin saker bra i sin debut fra start.

Vertene kom best i gang i Idrettsparken. De hadde et par brukbare avslutningsforsøk innledningsvis. Vi greide etter hvert å jobbe oss inn i kampen. I det 15. minutt spilte Martin Thømt Jensen elegant fir Eirik Kaldheim på våre høyreside. Med et perfekt innlegg langs bakken fant han Alban Ramadani inne foran mål, som enkelt kunne sette ballen i mål. En flott scoring.

Omgangen fortsetter å være jevn hvor vi har et par store muligheter til å øke ledelsen. Blant annet hadde Andreas Andreassen, Alban Ramadani og Aleksander Braun hver sin store sjanse som burde ha funnet veien til nettmaskene. Hjemmelaget hadde en del ball på egne banehalvdel, men slet med å skaper de store sjansene. VI noterte oss et farlig skudd fra Stig Haugseth som strøk stolpen.

Lagene tok pause på stillingen 1-0 til oss. Som vanlig tok vi tak i et par tinge i pausen som vi hadde som mål å gjøre bedre i 2. omgang.

Vi kom også dårlig i gang med denne omgangen. Hjemmelaget fikk en veldig stor sjansen som gikk utenfor. Etter dette har vi god kontroll og bør så absolutt punktere kampen hvor Alban Ramadani og Eirik Kaldheim kom mutters alene med vertenes keeper. Dessverre valgte førstnevnte å avslutte selv istedenfor å servere ballen på blank til sin lagkamerat. Mulig dette skyldes at Alban havnet i samme situasjon mot Alanyaspor U21. Da valgte han å servere ballen til en offside plassert Aleksander Holmen. Forskjellen var nå at Eirik Kaldheim var mange meter onside.

Uansett så fikk ikke dette noen konsekvenser. Hjemmelaget prøvde å gjøre det de kunne for å få med seg poeng, men defensivt var vi ganske så bunnsolide.

Slik som kampen ble må man si seg fornøyde med hvordan vi håndterere kampbildet. Sterkt å slå en annen opprykksfavoritt 1-0 på bortebane.

Nå har vi holdt nullen mot tre gode lag på rappen. Det tar vi med oss videre til lørdag hvor Sarpsborg FK er motstander på Bellevue.

VI takker Råde for kampen og ønsker de lykke til videre.