Nyheter

Info før Råde.

Lokaloppgjør i dag mot Råde i Idrettsparken. Kampstart er klokken 19:00.

Vi fikk en flott start på serien med 3-0 seier hjemme mot et godt Selbak-lag.

Dagens motstander startet også med seier da de beseiret Idd med 4-1. En god prestasjon å slå tilbake etter at de tapte hele 5-0 mot Sparta Sarpsborg i cupen.

Råde har som oss en ønske om å kjempe om første plassen. De har som vanlig hentet inn mange gode spillere og rår over en stor og jevn stall. I tillegg har de i motsetning til oss veldig få ute med skader.

Forrige sesong endte det med to seire til våre gutter. Det ble 2-1 på Bellevue etter en spennende kamp. I motsatt oppgjør vant vi 1-0. Antar Råde ønsker å revansjere dette.

For vår del er det lenge siden vi har tapt en kamp. Tar man i betraktning at vi har møtt god motstand så har vi over en lengre periode levert stabile og gode prestasjoner.

Når det gjelder skader er det ikke mye nytt å melde. Det betyr at vår kaptein Erik Halvorsen fortsatt er på sidelinjen. Det samme gjelder Daniel Ark Saastad, Petter Kobberstad, Sander Aune Braathe, Magnus Aase Meyer, Niklas Engebretsen og Jørgen Lindum Røine. I tillegg er Abdul Abdulmajjid ikke spilleklar. Videre har vi et par spillere til som er usikre på grunn av sykdom og uavklarte skader.

Som man ser mange gode spillere på sidelinjen, men dette har vi tatt høyde for med å ha en stor stall, men nå krysser vi fingrene for at vi ikke får flere ute.

Vi gleder oss til kamp og håper mange tar turen til Råde idrettspark.