Nyheter

Tyrkia neste for A- laget.

Fredag kveld setter 29 spillere og fem ledere seg på flyet for årets treningsleir.

Det har blitt en tradisjon at vårt A- lag hver påske reiser på treningsleir til den Tyrkiske solkysten.

På grunn av sen påske i 2019 har det i år vært litt jobb med å få dette til. Vår vanlige reiseoperatør måtte avbestille sitt fly på grunn av at for få norske lag valgte å reise. Dette skyldes hovedsakelig at seriestarten ble lagt til denne helgen.

Heldigvis greide vi å få booket oss inn hos en annen reiseoperatør.

De siste årene har vi bodd i Belek, som i tillegg til sine flott fotballanlegg er kjent for sine fantastiske golfbaner. Tidligere har vi også vært i Lara (kun 15 minutter fra flyplassen i Antalya) og i Side.

I år går turen til Side som ligger ca. en time unna flyplassen. Her er vi lovet optimale forhold. Vi skal bo på et hotell som heter Club Grand Side.

Vi reiser nedover med en tropp bestående av 29 spillere og fem ledere. Dessverre er det noen som i år må være hjemme grunnet jobb, trenerkurs og familie.

De som ikke blir med oss er:

Bjørn Erik Kristiansen, Martin Thømt Jensen, Ole Kristian Hagaman, Andreas Andreassen, Erik Halvorsen, Numan Øzdemir, Frank Rozario og Niklas Engebretsen.

Som erstatning har vi med Erik Lykke Trier, Martin Olsen og Sander Urbach fra juniorlaget.

I løpet av treningsleiren vil vi gjennomføre sju treninger. Onsdag er det planlagt to kamper med kampstart klokken 14:00 og 16:00. Motstandere er ennå ikke kjent.

Vi ser fram imot seks innholdsrike dager.

Undertegnede vil komme med oppdateringer på klubbens Facebook side. Spillerne drifter Instagram kontoen og vil nok publisere noe her.