Juniorlaget

Sprintjuniorene fortsetter å vinne

Ny seier på bortebane onsdag kveld, da Greåker ble slått 2-3. –Vi produserer massevis med sjanser, men klarer ikke å omsette dem til mål. Skulle ledet mere etter 1. omgang, men vi vinner kontrollert allikevel, sier Sprints juniortrener Chris Dior Kabashi. Målscorere var Amandus Holme Hovrud, Sander Urbach og Oscar Holmen. Dermed har våre gutter full pott etter to serierunder. Nå gjenstår det fire hjemmekamper før de fire beste av syv lag går videre til KM A-sluttspill til høsten. Neste kamp er mot det andre laget i serien som har full pott etter to runder, Kvik-Halden onsdag 24. april kl 20:00 på Bellevue.

Greåker rykket ned fra Interkrets B ifjor og spilte i Danske Bank Cup ifjor om å være det beste juniorlaget i Østfold, sammen med Sarpsborg 08, FFK og Kråkerøy.

Oscar Holmen(Bildet) har sammen med Sander Urbach scoret i begge juniorkampene i år.