Nyheter

Seier i seriepremieren.

I flott vårvær på Bellevue endte det med 3-0 seier mot Selbak.

Vi kom godt i gang med kampen. Vi var på fra start og allerede etter fire minutter skulle vi ta ledelsen etter en drømmescoring av Labinot Kelmendi. Et langt innkast ble klarert ut på ca. 20 meter hvor Labinot ventet. På hel-volley dundret han ballen i mål.

Vi fortsatte med å ha kommandoen i kampen og i det 18. minutt kom Alban seg fri alene med keeper. Her gjorde han ingen feil og med det 2-0. For øvrig en god prestasjon av makker Andreas Andreassen i forkant.

Hva så med bortelaget? De var så absolutt med i kampen, men defensivt var vi robuste og de kom seg ikke til noen nevneverdige sjanser.

Rett før pause skulle vi få straffe etter en hands. Undertegnede pratet etter kampen med Selbak- spilleren som var involvert. Han virket såpass troverdig og hyggelig med sin forklaring av situasjonen, så noen hands var det nok ikke.

Uansett, så satte Eirik Kadlheim som vanlig straffesparket i mål. Kanskje ikke like sikkert som tidligere, men scoring ble det. Dette var det siste som skjedde før lagene tok pause.

En solid gjennomført omgang hvor vi var effektive framover og solide bakover.

I pausen ble vi enige om å få en god start å være minst like solide som vi var i den første.

I ettertid klarte vi ikke helt dette. Vi ble veldig unøyaktige i vårt overgangsspill og som et resultat endte vi med for store avstander innad i laget. Når dette er sagt hadde vi et par 100% sjanser som burde ha parkert kampen, men når vi ikke klarte dette hadde gjestene fortsatt et lite håp om poeng.

Som et resultat klarte de i denne omgangen å spille seg til tre-fire gode muligheter, men heldigvis var vår keeper Bjørn Erik Kristiansen solid og tok det som kom.

Seier 3-0 i serieåpningen mot et lag som rykket ned fra 3. divisjon er veldig bra. Selbak viste seg som et godt lag og vil sikkert ta mye poeng framover. Et hyggelig bekjentskap var de også.

Vi ønsker de lykke til videre.

For vår del kunne vi ikke hatt en bedre start på sesongen. En målsetting er allerede nådd med første runde i NM. Nå kan vi glede oss til treningsleiren i Tyrkia. Våre kamper så langt har ikke vært feilfrie, så arbeidsledige er blir vi ikke.

Neste kamp er lokaloppgjøret borte mot Råde 2. påskedag.

Vårt B- lag serieåpner borte mot Lisleby mandag.