Nyheter

Info før Østsiden

Tirsdag møter vi Østsiden til dyst i 2. kvalifiseringsrunde til NM. Kampstart er klokken 19:00 på Bellevue.

Det blir en hektisk uke for våre gutter med kamp tirsdag og serieåpning mot Selbak lørdag. Sistnevnte kamp er flyttet en uke fram på grunn av vår treningsleir i Tyrkia.

Det ble en skikkelig cup klassiker i vår første runde kamp mot Borgen. Heldigvis klarte vi å dra det i land til slutt.

Neste hinder er Østsiden som også måtte ut i ekstraomganger mot Selbak. Etter 90 jevne minutter ble det i ekstraomgangene klasseforskjell. Disse vant Østsiden med 4-0 og kampen endte med en komfortabel 6-2 seier.

Vi møtte Østsiden i vår andre treningskamp i vinter. En dårlig prestasjon av oss endte med 3-1 tap. Heldigvis har vi vist god progresjon siden den gang.

Tirsdagens motstander er godt organisert lag. I tillegg har de noen spillere som kan avgjøre på egenhånd.

Vi forventer en tøff og tett batalje mellom to lag som kjenner hverandre godt.

Skal vi klare å avansere til første runde må vi opp noen hakk fra det vi leverte mot Borgen. Spesielt defensivt må vi ha forbedring. Klarer vi dette, samt tar med oss mentaliteten fra Borgen- kampen bør vi ha muligheter til å stikke av med seieren.

Når det gjelder vår tropp er det litt småskavanker hos enkelte. Derfor er verken lag eller tropp klart i skrivende stund. Mer kloke blir vi etter kveldens trening.

Det som er sikkert er at Odin Nordvåg må sone to kamper karantene etter sin utvisning mot Borgen. En merkelig situasjon hvor undertegnede stiller seg undrende til avgjørelsen. Situasjonen har blitt vist og diskutert blant toppdommerne i NFF, så vi må bare akseptere og ta deres avgjørelsen til etterretning.

Vi ønsker at så mange som mulig tar turen for å heie våre gutter fram til første ordinære runde i NM.

Vi satser på å se tre like blide gutter etter tirsdagens kamp mot Østsiden