Nyheter

Info før Borgen

Lørdag er det sesongstart for vårt A-lag. Motstander er Borgen i første kvalifiseringsrunde til NM. Avspark er klokken 14:00 på Sandbakken kg.

Etter en noe tøff vinter hvor vi måtte avlyse våre to første treningskamper har vi etter hvert fått trent godt. Fra februar har vi hatt fem aktivitetsdager i uken. Vi har spilt fem treningskamper med A- laget og to kamper med B- laget.

Til tross for at vi skulle ha spilt noen flere kamper føler vi oss likevel klare til å starte sesongen.

Den siste uken har vi vært så heldige å få signaturen til Martin Thømt Jensen og Labinot Kelmendi. Med disse to signeringene mener vi at vi har en stall som bør kunne slå godt i fra seg sesongen 2019.

Lørdagens motstander viste i fjor at de har et høyt toppnivå. De var litt for ujevne til å henge med helt i toppen. Mest ventelig vil Sarpsborg- laget være med å kjempe om de seks første plassene i serien.

Når det gjelder vår tropp har vi noen spørsmålstegn. Diego Panique har ennå ikke blitt frigitt av det Bolivianske fotballforbundet. Vi har ringt og sendt mailer uten at de har respondert. Dårlig servicenivå der altså. Diego vil uansett være spilleklar fra og med 4. april.

Overgangspapirene til Labinot Kelmendi ble sendt inn til forbundet torsdag. Går alt som normalt vil han bli spilleklar i løpet av fredagen.

Når det gjelder Martin Thømt Jensen så er han dessverre bortreist denne helgen.

Ellers har vi som vanlig en del spillere som er utilgjengelige på grunn av skader og jobbreiser.

Vi stiller uansett med tropp som bør kunne ta oss videre til 2. kvalifiseringsrunde.

Vi håper på god støtte fra Sprint-leiren.

En glad Alban Ramadani etter at han ble kåret til månedens spiller for februar. Vi håper han smiler like bredt etter lørdagens kamp.