Nyheter

Seier til B- laget

Etter en jevnspilt kamp endte det med 2-1 seier til våre gutter.

Våre naboer stilte med et ungt lag hvor de hadde med fire spillere fra A- stallen.

Vårt lag var mer sprikende i alder hvor Ole Kristian Hagman, Daniel Ark Saastad og Terje Tangen dro aldersnittet betraktelig opp. Når det er sagt holdt seks av spillerne i vår tropp på 14 mann junioralder.

Kort oppsummert var kvaliteten hos begge lag noe under middels. Ballen skiftet eier hyppig og det var tydelig å se at relasjonene ikke var på topp i begge leire.

Vi hadde en periode på fem minutter i første omgang hvor vi fikk gjestene til å løpe i mellom. Første omgang kan oppsummeres som midt på treet for vår del.

Vi tok ledelsen omtrent midtveis i første omgang ved Diego Panique. Litt senere utlignet MFK 2 etter en kontring.

Rett før pause satte Aleksander Holmen inn 2-1 på et frispark som gikk tvers igjennom muren til bortelaget.

Andre omgang skulle vise seg å bli langt under pari for vår del. MFK 2 var best i denne omgangen uten å skape de helt store sjansene. Omgangens største sjanse hadde vår egen Aleksander Holmen, men på mystisk vis fant ballen ikke vegen til mål. Dette var vår eneste sjansen denne omgangen.

Da ingen av lagene maktet å score i løpet av omgangen ebbet kampen ut med 2-1.

Vi tar med oss at vi vinner 2-1 og at guttene viser en god innstilling. Spillemessig var det tidvis bra i første omgang.

Vi takker Moss FK 2 for kampen og ønsker de lykke til videre.

Lørdag er det sesongåpning for vårt A-lag. Da venter Borgen i første kvaifiseringsrunde i NM.

Lagoppstilling:

Bjørn Erik Kristiansen- Simen Nodland, Terje Tangen, Amandus Holme Hovrud- Mads Dyrseth, Daniel Ark Saastad (Martin Olsen i 20 min.), Ole Kristian Hagman (Arne Solhaug i 25 min.), Lukas Duzakin (Ole Olsvik i 20 min.), Christian Bergseng- Aleksander Holmen, Diego Panique