Nyheter

Seier mot Nesodden i sjanserik kamp

3-0 seier mot et bra Nesodden- lag.

Kampen ble spilt i Østfoldhallen på grunn av værforholdene. Været skulle også by på utfordringer med å komme seg til Østfoldhallen. Det var krevende kjøreforhold og det var mye kø på Europaveien. Våre gutter nådde fram til oppmøtetid, men Nesodden ankom ikke før ca. 30 minutter før avspark.

Første halvdel av første omgang var vi det farligste laget. Vi tok ledelsen ved Andreas Andreassen etter en corner etter ca. ti minutter. Litt senere dunket Aleksander Holmen inn 2-0 etter en flott volley.

I denne perioden skapte vi flere store sjanser. Christoffer Szwarc traff tverrliggeren med et fantastisk skudd. Her må nevnes at Nesodden sin keeper vartet opp med en fantastisk redning. Vi hadde også et par andre store sjanser som burde vært omsatt i scoring.

Med kvarteret igjen av omgangen falt vi i kvalitet. I denne perioden var det Nesodden som skulle stå for sjansene. De traff også tverrliggeren, og hadde i tillegg til dette et par andre store sjanser som normalt hadde havnet i nettet.

Et mer riktig bilde av omgangen hadde vært at det sto 4-2. I pausen la vi om formasjonen og var spente på hvordan det ville slå ut.

De første tre fire minuttene så det veldig bra ut, men så kom vår klart dårligste periode i kampen. De neste 15 minuttene hang vi ikke med i det hele tatt. Vi så helt sluttkjørte ut og Nesodden var det klart dominerende laget. Heldigvis greide vi å sto imot. Vi gjorde tre bytter og etter dette utjevnet kampbildet seg. Med ca. 15 minutter igjen å spille vant vi ballen i høyt press ved innbytter Christian Bergseng. Unggutten dro seg ned til dødlinjen og fant Alban Ramadani inne foran mål. Fjorårets toppscorer fikk en enkel oppgave med å sette inn 3-0.

De siste minuttene bølget fram og tilbake hvor begge lag hadde store sjanser til å få nettkjenning. To minutter før slutt ble vår keeper Bjørn Erik Kristiansen utvist etter å ha felt en Nesodden angriper som bakerste mann.

På grunn av at vår startkeeper Odin Nordvåg hadde gått i dusjen, tok vår midtstopper Knut Simen Johannessen på seg jobben som keeper de minuttene som gjensto.

Kort oppsummert leverte vi i store deler en god kamp. Dessverre hadde vi en periode i første og andre omgang hvor vi falt voldsomt i kvalitet.

De siste kampene har vi vist god progresjon i mange faser av spillet. Imidlertid gjenstår det fortsatt en del jobb før vi er der hvor vi ønsker å være.

Vi takker Nesodden for en fin kamp og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp spilles mot MFK 2 til lørdag på Bellevue. Til den kampen stiller vi et lag bestående av de med minst spilletid så langt i vinter.