Nyheter

Info før Nesodden.

Lørdag møter vårt A- lag Nesodden til kamp. Kampstart er klokken 13:00 i Østfoldhallen. NB! Kampen er flyttet til Østfoldhallen på grunn av at det er ventet en del snø lørdag.

Forrige kamp endte 1-1 mot Sarpsborg 08 2. En erfaringsmessig fin kamp for våre gutter. Ser ut til at formkurven peker den riktige veien og vi håper på en god prestasjon mot Nesodden.

Nesodden holder også til i 4. divisjon, men spiller ikke i samme avdeling som våre gutter. De sokner til Oslo fotballkrets. Sesongen som var endte de hvite og svarte på en ok 6. plass.

Vi har vært mange på trening denne uken. På gårsdagens trening deltok 27 spillere som gjennomførte en god økt.

På skadefronten er det noe bedring. Både Sander Aune Braathe og Henrik Hanche Hafskjold er tilbake i trening etter sine skadefravær. Niklas Engebretsen er ventet tilbake neste uke.

Dette betyr at vi nå kun har Jørgen Lindum Røine, Petter Kobberstad og Magnus Meyer ute med langtidsskader.

Labinot Kelmendi og Mads Dyrseth er bortreist og er ikke tilgjengelig for kamp.

 

Vi stiller med følgende tropp:

Odin Nordvåg, Bjørn Erik Kristiansen, Markus Jensen, Steffen Bråthen, Knut Simen Johannessen, Terje Tangen, Amandus Holme Hovrud, Kevin Roos Johansen, Christoffer Szwarc, Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen, Diego Panique, Eirik Kaldheim, Christian Bergseng, Andreas Andreassen, Alban Ramadani og Aleksander Holmen.