Nyheter

Flott innsats mot Råde

Til tross for 3-2 tap leverte vårt B- lag en god kamp mot Råde (2) mandag kveld.

Vi stilte med en tropp bestående av de som ikke startet mot Eik Tønsberg lørdag.

Råde hadde ikke A- kamp i helgen og kom med en standard A- lags tropp minus keeper Thomas Skjelin.

Første omgang var meget godt gjennomført av våre gutter. De tok med seg en 2-1 ledelse til pause etter to fine scoringer av Aleksander Holmen.

Gjestene la om formasjonen i pausen og byttet inn flere sterke spillere. Andre omgang ble derfor en forsvarskamp hvor vi slet med å håndtere deres 3-4-3 system. Bortelaget fikk to tidlige scoringer i 2. omgang. Den ene luktet veldig offside, men her var vi heller ikke helt med.

Når det er sagt sto vårt mannskap godt imot etter dette. Positivt å se at man også klarte å heve seg de siste ti minuttene. Med litt marginer og dyktighet kunne man faktisk tatt med seg «ett» poeng.

Oppsummert en oppløftende kamp av vårt mannskap. Flere som leverte en god prestasjon. Ekstra skryt til 2001 guttene Amandus Holme Hovrud og Christian Bergseng. Tomålsscorer Aleksander Holmen var også i slaget denne kvelden. Han kom til mange målsjanser og med 100% uttelling hadde han scoret fem mål.

Vi takker Råde for kampen og ønsker de lykke til videre.