Nyheter

Målbonanza og seier mot Eik Tønsberg

Etter å ha spilt to kamper hvor vi har slitt med å skape sjanser løsnet det skikkelig mot Eik Tønsberg. I en særdeles sjanserik kamp endte det til slutt med 7-4 seier til våre gutter.

Det var et Sprint- lag med adskillig mer trøkk og intensitet denne lørdagen. Ekstra gledelig å se at vi nå har såpass god bredde at vi kan unnvære de 12-13 som ikke var med grunnet skader og utenlandsreiser. Tar vi i tillegg med at Knut Simen Johannessen og Aleksander Braun i løpet av kampen også måtte forlate banen uten at vi led noe av dette gir laget trygghet.

Det var to angrepsvillige lag som var i aksjon på Bellevue denne lørdagen. Vi var best første halvdel av omgangen og ledet fortjent 2-0. I det 21. minutt skulle gjestene redusere etter godt spill hvor vi ikke hang helt med. Resten av omgangen bølget fram og tilbake hvor gjestene var best det siste kvarteret.

Vi tok tak i et par ting i pausen som skulle gjøre oss bedre de resterende 45 minuttene.

Da vi i det 51. minutt gjorde akkurat det motsatte av de vi ble enige om ti minutter tidligere ble undertegnede noe forbannet. Derfor gledelig at spillerne responderte umiddelbart og tre minutter senere økte ledelsen til 3-2. Minuttet senere utlignet gjestene igjen og det sto 3-3. To minutter senere økte vi ledelsen til 4-3 ved en for dagen meget god Christoffer Szwarc. For øvrig Christoffer sitt første mål for A- laget. Veldig gledelig for unggutten som de siste tre sesongene har slitt voldsomt med skader. Målet kom også som et resultat av et meget godt angrep. Honnør også til Labinot Kelmendi for en flott sistepasning.

Her i fra og ut var vi det klart beste laget og åtte minutter før slutt sto det 7-3. Etter dette burde vi ha scoret både ett og to mål til, men klarte ikke dette fordi vi tilsynelatende mistet konsentrasjonen. Isteden var det gjestene som skulle score det siste målet hvor et innlegg fant vegen til nettmaskene.

Alt i alt en oppløftende prestasjon av våre gutter mot en sterk motstander. Vi hadde mye mer trøkk i vårt angrepsspill og foretok bedre valg enn tidligere. Bakover var vi ikke like solide og må jobbe mer med å omstille til nye situasjoner. 1V1 ferdighetene må også bli bedre.

Mandag møter vi Råde 2 til kamp. Vi stiller med de som ikke startet mot Eik Tønsberg. Råde hadde ikke kamp denne helgen og kommer derfor sikkert med det sterkt lag.

Det er også ny kamp torsdag. Da får vi en real test da Sarpsborg 08 2 kommer på besøk.

Vi takker Eik Tønsberg for en underholdende kamp og ønsker de lykke til videre.