Nyheter

Info før Eik Tønsberg

Lørdag får vårt A- lag besøk av Eik Tønsberg. Kampstart er klokken 12:30 på Bellevue.

Det blir en travel uke for våre spillere i A- stallen. Mandag spiller de som ikke starter mot Eik Tønsberg mot Råde 2. Torsdag samme uke spilles det kamp mot Sarpsborg 08 2. Dette passer veldig bra siden man da har fått sett alle som er friske og raske i aksjon.

Vi har som vanlig brukt mye tid på å bearbeide forrige kamp. Som nevnt i kampreferatet hadde vi ballen mye, men slet voldsomt med å komme oss til sjanser. Med bakgrunn i dette har vi denne uken jobbet en del med bevisstgjøring rundt denne problemstillingen.

Eik Tønsberg var involvert i tidenes opprykks drama forrige sesong. I siste serierunde møtte de opprykks konkurrenten Flint. Eik hadde tre poengs forsprang, men tapte 5-3 noe som gjorde at Flint, med ett plussmål mer, stakk av med opprykket til Norsk Tipping- ligaen.

For oss blir det derfor nok en god referanse å møte et lag på tilsvarende nivå.

Foruten alle våre langtidsskadede mangler vi denne gang i tillegg Erik Halvorsen (bortreist), Diego Panique (bortreist), Odin Nordvåg (bortreist), og Bjørn Erik Kristiansen (bortreist).

Troppen mot Eik Tønsberg blir ser i skrivende stund slik ut:

Isak Gullåsen, Markus Jensen, Steffen Bråthen, Knut Simen Johannessen, Kevin Roos Johansen, Mads Dyrseth, Christoffer Szwarc, Aleksander Braun Andresen, Eirik Kaldheim, Andreas Andreassen, Alban Ramadani, Terje Tangen, Christian Bergseng, Lukas Duzakin, Daniel Ark Saastad, Aleksander Holmen og Labinot Kelmendi.

Det er meldt en forsmak på våren ved kampstart. Håper derfor noen tar turen for å heie på oss.

Vel møtt!

 

Mads Dyrseth, Isak Gullåsen og Alban Ramadani ser fram i mot Lørdagens kamp mot Eik Tøsnberg.