Nyheter

Tap mot Østsiden

Det endte med 3-1 tap mot Østsiden i Østfoldhallen.

Før kampen hadde vi som mål å levere en bedre kamp enn det vi gjorde mot Nordstrand forrige lørdag.

Den første halvtimen var ikke noe fyrverkeri av en fotballkamp. Vi hadde ballen mye på egen banehalvdel, men ga den fra oss så fort vi skulle slå den forbi midtbanestreken. Vi var ikke spesielt gode til å vinne ballen tilbake heller. Dette gjorde at

Østsiden fikk noen kontringsmuligheter, men disse håndterte vi som regel bra. I etablert forsvar hadde vi som regel meget bra kontroll. I denne perioden noterte vi en ok sjanse for Østsiden.

Rundt 30 minutter ut i kampen skulle vi dessverre gi de hvitkledde ledelsen. Fra egen femmeter fikk vår keeper Odin Nordvåg et sleivtreff man sjelden ser og serverte ballen rett i beina på Østsiden sin angriper. Han spilte så sin lagkamerat som under noe press banket ballen ned i hjørnet.

En veldig unødvendig scoring i en omgang som var sjansefattig og jevnspilt.

I pausen ble vi enige om et par ting som skulle gjøre oss bedre.

Offensivt ble det noe bedring uten at vi denne omgangen skulle skape all verdens med sjanser. Defensivt skulle det vise seg at vi ikke var like solide som de første 45 minuttene. Østsiden fikk ved et par anledninger store rom å kontre i. En av disse skulle vise seg å ende med scoring. Deres tredje scoring var en avslutning på øverste hylle. Et innlegg ble saksesparket rett i nettaket. I denne situasjon var vi både passive og uorganiserte.

En opptur skulle vi få da Alban Ramadani ble tildelt straffespark etter et flott angrep. Straffen satte Alban forholdsvis sikkert i mål.

De siste 20 minuttene bølget spillet fram og tilbake uten at noen av lagene klarte å få ballen i mål.

Oppsummert et fortjent tap for våre gutter. Østsiden var det laget som skapte klart flest sjanser. De var mer besluttsomme i angrep enn våre gutter. Vi hadde som nevnt mye ballinnehav, men når dette skjer nesten utelukkende på egen banehalvdel ble det enkelt for Østsiden å forsvare seg.

Da har vi unnagjort to treningskamper hvor vi ikke helt har fremstått som ønsket. I noen faser så vi forbedring fra kampen mot Nordstrand, men i andre faser var vi dårligere.

Vi får bare jobbe på videre. Ny tøff kamp til lørdag. Da kommer Eik Tønsberg på besøk til Bellevue.

Vi takker Østsiden for kampen og ønsker de lykke til videre.

18 spillere var i aksjon i kampen lørdag. En som spilte ca. 30 minutter var Diego Panique (24 år). Han kommer fra Bolivia og har bosatt seg på Jeløya sammen med sin norske kone. I hjemlandet har han flere sesonger på øverste og neste øverste nivå for klubbene Universidad Sucre og Real Santa Cruz. Han har sågar U- landskamper for Bolivia og to kamper i Copa Libertadores.  Diego har nylig ankommet landet og vil nok trenge noe tid for å tilvenne seg den norske fotballkulturen og omgivelsene. Med noe mer tid med kunstgress under beina vil han nok bli en fin tilvekst for vårt lag.

Lagoppstilling:

Odin Nordvåg- Markus Jensen, Terje Tangen (Steffen Bråthen i 30 min.), Knut Simen Johannessen (Amandus Holme Hovrud i 10 min.), Kevin Roos Johansen- Mads Dyrseth (Diego Panique i 30 min.), Erik Halvorsen (Lukas Duzakin i 15 min.), Aleksander Braun Andresen (Christian Bergseng i 20 min.), Eirik Kaldheim- Alban Ramadani (Aleksander Holmen i 30 min.), Andreas Andreassen (Christoffer Szwarc i 30 min.)

Ubenyttet:

Bjørn Erik Kristiansen