Nyheter

Tap mot Nordstrand i første treningskamp

I en jevn kamp endte det med 2-0 tap mot et godt Nordstrand- lag.

Vi kom godt i gang på Nordstrand kunstgress og hadde innledningsvis en stor mulighet ved Alban Ramadani, men skuddforsøket snek seg like utenfor stolpen.

Etter hvert som omgangen skred frem kom vertene også mer inn i kampen. Våre avstander innad i laget ble gradvis større, og hjemmelaget fikk tidvis god tilgang på både mellomrom og bakrom.

Det var også et bakromsløp som skulle være foranledningen til kampens første scoring. Et godt kamuflert kryssløp, inn bak vår forsvarsfirer, endte med at hjemmelagets spiller fikk to forsøk på sette ballen inn bak Bjørn Erik Kristiansen.

Etter dette hadde vi noen fine tilløp etter godt spill, men unøyaktighet i den avgjørende fasen endte med at vi ikke fikk noe tellende resultat.

Like før pause fikk hjemmelaget sin andre scoring. Denne gang etter at vi tapte en 50/50 duell på ca. 35 meter. Nordstrand utnyttet vårt mest sårbare rom og deres påfølgende innlegg ble enkelt ekspedert i mål.

Til tross for 2-0 var omgangen jevnspilt, men hjemmelaget var i de avgjørende øyeblikkene mer distinkte enn våre gutter.

I pausen tok vi opp et par punkter som måtte forbedres. Deriblant bevegelser og posisjonering. Dette fordi de første 45 minuttene bar preg av uvant mange balltap.

De siste 45 minuttene skulle også vise seg å bli ganske så jevnspilte. Vi hadde en ball i nettet, men denne ble fra vårt ståsted noe snodig annullert pga offside. Innbytter Mads Dyrseth hadde også et kanonskudd rett i stolpen.

Vertene hadde også noen store sjanser hvor vi etterlot oss store rom etter balltap. Dette gjorde at de fikk noen store sjanser på overganger, men uten at de også greide å finne nettmaskene.

Dermed ebbet det ut med 2-0 til hjemmelaget.

Oppsummert ble dette en fin kamp for oss med tanke på vårt videre arbeid. Med mange nye i troppen er det ikke så rart samhandlingen ikke er 100%. Videre ser vi at det fysiske grunnlaget også må forbedres.

Ellers var det positivt at vi til tross for mange debutanter greide å stå kampen ut. For hjemmelaget var dette deres tredje treningskamp. Det var tydelig at de hadde noe mer sprut i beina enn våre gutter.

Vi gratulerer Kevin Roos Johansen, Knut Simen Johannessen, Simen Nodland, Christian Bergseng og Amandus Holme Hovrud med sine debuter.

Vi takker Nordstrand for en fin kamp og ønsker de lykke til videre.

Neste kamp for våre gutter er førstkommende lørdag. Da møter vi Østsiden i Østfoldhallen.