Nyheter

Info før Nordstrand og statusrapport A- lag.

Lørdag møter vårt A- lag Norsk Tipping-liga laget Nordstrand til kamp. Avspark er klokken 13:00 på Nordstrand kunstgress.

Fotballmessig har ikke værgudene den siste tiden spilt på lag med oss som har fotballsko på beina. Som et resultat av dette ble våre to planlagte kamper mot Råde og Drøbak avlyst. Til tross for snøværet som har herjet har vi likevel fått gjennomført noen gode økter. Gårsdagens trening var det dessverre umulig å gjennomføre, men som erstatning hadde vi et produktivt spillermøte.

Alltid spennende med første treningskamp. Da vil man få en referanse på hvordan man ligger an i løypa. Vi har valgt å matche oss tøft fram til sesongstart og møter hovedsakelig antatt topp lag i 4. divisjon og noen lag fra divisjonen over.

Lørdagens motstander Nordstrand er nyopprykket til Norsk Tipping- ligaen (3. divisjon). Laget trenes av den tidligere toppspilleren Thomas Holm. For en utenforstående ser det ut til at Nordstrand er en klubb hvor det jobbes veldig bra, og spesielt er de flinke til å produsere gode spillere fra egne rekker.

VI møtte også Nordstrand i treningskamp på samme tidspunkt i fjor. Etter en jevn kamp endte det med 2-1 seier til oss.

Siden forrige oppdatering på denne siden har vi signert en ny spiller. Dette er Knut Simen Johannessen fra Råde. Knut Simen er en ekte Råde- gutt som ble tilgjengelig etter at han ønsket et miljøskifte. Så langt har Knut Simen vist seg fram fra en meget positiv side både på og utenfor banen. Vi er sikre på at han blir en god tilvekst for oss.

Med Knut Simen på plass teller vår A- stall for øyeblikket 28 mann. Vi har fortsatt noen som trener med oss og som i den nærmeste fremtid vil bli avklart.

Når det gjelder lørdagens kamp har vi en del ute, men heldigvis har vi også mange tilgjengelig som da får muligheten til å vise seg fram.

De som står over på grunn av skader er:

Jørgen Lindum Røine, Petter Kobberstad, Magnus Aase Meyer, Sander Aune Braathe, Henrik Hanche Hafskjold, Steffen Magnar Bråthen og Aleksander Holmen. Sistnevnte er i full trening, men har nylig kommet tilbake fra kneskade og på denne tiden av året tar vi ingen sjanser. Steffen Bråthen skal etter planen være på treningsfeltet igjen fra og med mandag.

Aleksander Braun Andresen, Ole Kristian Hagmann, Frank Rozario og Numan Øzdemir står av ulike årsaker over.

Troppen vi sender til Nordstrand blir da som følger:

Odin Nordvåg, Bjørn Erik Kristiansen, Markus Jensen, Knut Simen Johannessen, Terje Tangen, Kevin Roos Johansen, Labinot Kelmendi (prøvespiller), Erik Halvorsen, Christoffer Szwarc, Eirik Kaldheim, Alban Ramadani, Andreas Andreassen, Niklas Engebretsen, Christian Bergseng (debutant), Lukas Duzakin, Daniel Ark Saastad, Mads Dyrseth, Amandus Holme Hovrud (debutant), og Simen Nodland (prøvespiller)

Vi gleder oss til å komme i gang igjen.

Vår kaptein Erik Halvorsen er klar for årets første treningskamp mot Nordstrand. Her i kamp mot Borgar i siste serierunde 2018.