Nyheter

Referat fra infomøte Gothia Cup 2019 torsdag 31. januar

 • Påmeldingsfrist for lagene er 1. mars. Da vil lagene fra Sprint bli meldt samlet på og betalingsfristen for lagpåmeldingen er da 10 dager senere. Info om betaling til hvilke kontonummer kommer før 1. mars. Denne påmeldingsavgiften til lagene er ikke refunderbar.
 • Man kan ha med to overårige spillere på hvert 11er lag og en på hvert 9er lag, men disse spillerne er ment som ekstra spillere i sluttspill, ved skader og kamper hvor man må spørre om å bruke de, når det laget de spiller for er slått ut.
 • Valg av ny Administrator for Gothia Cup. Jeg kommer kun til å ha en rådgivende rolle i år under forbredelsene. Nytt navn er ikke klart.
 • Henrik Jarl Ljungberg og Isak Tollerud er klare som Sprintrepresentanter i hallen.
 • Priser og frister 2019: Hver spiller og alle som skal sove i hallen betaler SEK 2.570,- som samles inn av lagleder og betales samlet inn til kreddittkortløsningen til Gothia Cup på nett før 10. mai. Info om referansenummer kommer.
 • Dersom lagene bestiller buss er det lagets ansvar.
 • Husk at alle spillere må ha med gyldig ID, dvs gyldig pass eller bankkort med bildet.

Disse lagene planlegges å dra nedover. B er Boys og G er Girls.

 • B18.1
 • B18.2
 • B15.1
 • B15.2
 • B14.1
 • B14.2
 • B13.1
 • B13.2
 • G15 
 • G14
mvh
Dag Sølberg
41 92 61 51