Klubben

Sprint-Akademiet GET i 2018

Det nærmer seg slutten for Akademiåret 2018, og vi ønsker å dele vår opplevelse av dette fine fotballåret her hos oss.

Vi kan nå se at kombinasjonen Akademi og gode lagsøkter gir resultat. Ser man kun på resultat vil nok noen kunne «ta» oss på det, men ser man på individsutviklingen og forståelsen av prinsipper i grunnspillet, mener vi klart at utviklingen går riktig vei – og at den går fort.

Det er heller ikke til å legge skjul på at de som har flere økter på Akademiet i kombinasjon med lagstrening har raskere fremgang, hvilket er helt naturlig.

Det som har gått igjen hos oss i år er en fantastisk spillglede og inkludering i spill før selva Akademi-øktene har startet.

Det å kunne stå «usett» og se hvordan spillerne boltrer seg i spill, hvor de tar med seg læringen inn i sin spill-lek, er morsomt!

Hos oss har vi nå spillere født 2011 og opp til 2008.

Vi differanserier ut i fra forskjellige utgangspunkt i forhold til tenkte øvelser fra uke til uke, og vi differansierer underveis i dagsøktene. Mestring har stort fokus hos oss.

Har lyst til å gi dere en oversikt over hvordan vi tenker løpet hos spillerne våre på Akademiet:

6-7-8 : Ballek, mestre ball

9 (10-11): Trene for å spille

12-13 (14): Trene på å trene

14-15-16: Trene for å konkurrere

Det følger med undertekst til alle disse bolkene, men det vil vi komme tilbake til i januar/februar.

Vi ønsker i 2019 å spille kamper gjennom vinteren 1 gang i måneden for de eldste årgangene våre. Dette for å kunne filme og vise spillerne i læringsøyemed hvordan vi løser våre oppgaver.

Vi som instruktører ønsker alltid å utvikle oss og ikke minst bli evaluert. Dette har vi nå fått til ved at Toni Ordinas kommer til oss 4 ganger i året og observerer våre økter og gir oss direkte og konkrete tilbakemeldinger. Toni Ordinas har lang erfaring i Akademiarbeid og Stabekk er en klubb som har nydt stor nytte av hans kompetanse. Toni er i dag ansatt som sportslig utviklingsansvarlig i LSK. Vi er veldig glad for at Toni setter av tid til oss, og sikre på at dette gis oss både inspirasjon og innblikk.

Siste dag på Akademiet 2018 blir fredag 21. desember.

Oppstart på Akademiet 2019 blir onsdag 2. januar.

Ønsker du å være med inn i den spennende sesongen 2019 kan og bør du/dere melde dere på nå. Påmelding gjøres ved mail til Therese, .

 

Ønsker dere alle en flott og fredfull jul og et fint 2019!

 

Med hilsen oss på Akademiet ? : Knut, Paul, Edvard, Veronica, Simen, Jonne, Therese, Roar