A-laget

Perfekt avslutning på en super sesong.

Med seier 4-1 i siste kamp mot Borgar gjorde at vi kapret 2. plassen foran FFK 2.

Etter tapet mot Sarpsborg 08 2 på Bellevue innså vi at det skulle bli tøft å rykke opp. For å fullføre sesongen med stil fant vi oss andre mål som vi ble enige om å gjøre det vi kunne for å nå. Det ene var å få flere poeng enn i 2014 og det siste var å kapre 2. plassen. Med fasit i hånd realiserte vi begge målene.

Oppgjøret mot Borgar skulle vise seg å bli en noe rotete affære. Motstanderen trengte tre poeng for å sikre spill i neste års Amedia- liga og vi forventet oss et desperat motstander lag.

Det var imidlertid vi som tok tak i kampen og allerede etter fire minutter lå ballen i mål bak Borgar- keeperen. Som så mange ganger før denne sesongen fant corneren til Steffen Bråthen pannebrasken til Andreas Andreassen.

Da trodde mange at dette kom til å bli grei skuring. Det skulle det imidlertid ikke bli. Vi giret voldsomt ned og gjorde ikke arbeidsoppgavene ordentlig. Dette gjorde at gjestene kom til noen brukbare muligheter. På en av disse vartet Odin Nordvåg opp med en kanon redning. Et par andre avslutningsforsøk traff utsiden av stolpen.

Til tross for en lengre periode med laber kvalitet greide vi gradvis å spille oss opp. I det 34. minutt gjennomførte vi en kontring med kvalitet, hvor Henning Johannessen på resolutt vis satte ballen i nettaket.

Selv om vi tok med oss en tomålsledelse til pause var det likevel en del å sette fingeren på. Vi ble enige om å levere en bedre 2. omgang.

Noe bedre skulle det bli, spesielt defensivt slapp vi Borgar lite til. Offensivt var det fortsatt dessverre urytmisk.

Det var imidlertid Borgar som skulle få omgangens første mål. En dårlig klarering endte med at Jasmin Evlic fikk god tid til å prikke ballen bort i hjørnet.

I det 72. minutt var det Alban Ramadani som skulle øke vår ledelse da han snappet ballen fra Borgar sin keeper som var langt utenfor 16- meteren. Alban fikk dermed en meget enkel oppgave med å sette ballen i mål.

Da gikk luften litt ut av begge lag og de resterende minuttene var ikke av høy kvalitet. Vi skulle likevel få inn en scoring til. Også denne gang var det Alban Ramadani som skulle være siste på corneren fra Steffen Bråthen. Dermed gikk også Alban seirende ut av toppscorer duellen mot sin spisskollega Andreas Andreassen. Alban endte med sterke 23 mål og Andreas med 20 mål. 43 mål til sammenfor vårt spisspar er slett ikke så verst.

Oppsummert et veldig bra resultat. Spillemessig var det denne gang veldig varierende. Når dette er sagt så var det denne gang viktig å ta tre poeng. Foruten to-tre kamper har vi levert en kanonsesong.

VI takker Borgar for sesongen og ønsker de lykke til i 2019.

Vi kommer tilbake med mer utfyllende info om sesongen i løpet av uken.