Nyheter

Info før Borgar

Lørdag spilles siste seriekamp sesongen 2018. Avspark denne gang er klokken 14:00 på Bellevue.

Alltid litt vemodig og spesielt med siste seriekamp, men samtidig noe fint og som avslutter en kapitel. Det skal også bli deilig med et avbrekk på fire uker før det er full rulle igjen. Vi har siden oppstart i november 2017 hatt to uker juleferie og 16 dager sommerferie. Ellers har det gått i ett.

Som tidligere nevnt leverte vi en solid kamp mot Sarpsborg FK i forrige serierunde. Vår videoanalyse viste at vi denne gang var gode i angrep, men kunne ved noen anledninger vist bedre forsvarsspill. Likevel mye bra i den kampen.

Lørdag møter vi igjen et lag som trenger poeng for at også i 2019 skal spille i Amedia- ligaen. Borgar innehar for øyeblikket den siste nedrykksplassen med 22 poeng, men kan med ett poeng berge plassen hvis SFK taper mot Sparta Sarpsborg. Foruten Borgar og SFK, er også Ås innblandet i dramaet om nedrykk. Grønntrøyene ligger imidlertid best an med sine 25 poeng. Vinner både Sparta og Borgar sine kamper rykker Ås ned pga dårligere målforskjell.

Med andre ord har vi en viktig rolle den siste serierunden. Vi skal gjøre det vi kan for å sette poengrekord og forhåpentligvis komme oss foran FFK 2. Det skal kanskje holde hardt siden FFK møter Kråkerøy 2 på Fredrikstad stadion.

Lørdagens motstander har vi allerede møtt to ganger denne sesongen. I første kvalifiseringsrunde vant vi 3-0 hjemme på Bellevue. På Gråvollen endte det også med seier. Denne gang med 3-1. For undertegnede er det noe overraskende at laget ligger på nedrykk. Dette fordi de har noen spillere med erfaring fra høyere nivå. I tillegg har mange av spillerne vært der over en lengre periode.

For vår del er det ikke så mye nytt angående vårt mannskap. Vi har mer eller mindre det samme antallet ute som i kampen mot Sarpsborg FK.

Vi håper så mange som mulig tar turen for å takke av våre spillere for en fantastisk sesong.