Nyheter

Sterk borteseier mot Sarpsborg FK

Med veldig mange fraværende var vi litt spente på hvordan det skulle slå ut. På formiddagen måtte også vår nybakte pappa Numan Øzdemir melde pass. Det på grunn av lite nattesøvn. Som mot Råde kom Niklas Engebretsen inn og gjorde en god jobb.

Det var hjemmelaget som var det beste laget de tre første minuttene. Derifra og ut tok våre gutter gradvis mer og mer over initiativet i kampen.

Til tross for noen store sjanser måtte vi vente til det 32. minutt før vi fikk hull på byllen. Et flott innlegg fra Mustafa Kivrak fant hodet til Andreas Andreassen. På elegant vis headet han ballen på tvers inn i feltet. Det ventet Alban Ramadani, som fluktet ballen videre i mål, også han med hodet.

Hjemmelaget hadde ikke veldig mange store sjanser, men de hadde to-tre tilløp som kunne endt med scoring.

Dermed skulle det stå 1-0 til pause etter en god omgang av våre utvalgte. Med litt mer besluttsomhet og nøyaktig burde ledelsen vært større.

Besluttsomhet og nøyaktighet var også stikkordene i pausen. Derfor var det fint å se at vi startet andre omgang akkurat som vi hadde blitt enige om. I det 49 minutt økte vi til 2-0 da Eirik Kaldheim var sikker alene med keeper. Tre minutter senere fikk Alban Ramadani en enkel oppgave med å ekspedere innlegget til Mads Dyrseth i mål. Etter dette falt vi av en eller annen grunn ned noen hakk.

Det ble litt for mye sløvhet i en periode på ti minutter. Dette var nok til at vertene kunne få en liten vitamin innsprøytning ved å redusere til 1-3. Hjemmelaget flyttet med det opp flere spillere. Dette gjorde sitt til at vi fikk store rom å kontre i. At vi ikke scoret på noen av disse var smått utrolig.

På overtid vartet vårt spisspar opp med flott kombinasjons spill og Andreas Andreassen fikk etter en «lengre» periode uten scoring kjenne duften av mål igjen. Sant skal sies at han ikke har spilt våre to siste kamper grunnet en ankelskade. Dermed står vårt spisspar med småpene 40 mål til sammen denne sesongen.

Oppsummert veldig bra med 4-1 seier på bortebane.

Sesongens siste kamp spilles også mot et lag som må ha poeng for å unngå nedrykk. Da kommer Borgar på besøk. Vi håper at så mange som mulig tar turen for å takke av våre spillere med en særdeles sterk sesong.

Vi takker Sarpsborg FK for kampen og ønsker de lykke til i deres siste viktige kamp.