Nyheter

Info før Sarpsborg FK

Lørdag spiller vi vår siste bortekamp for sesongen. Motstander er Sarpsborg FK på Kurland kunstgress. Avspark er klokken 15:00.

Vi leverte en bra prestasjon i forrige kamp mot Råde. VI var kanskje ikke all verden offensivt, men defensivt gjorde vi våre saker bra. Vi håper at vi tar med den defensive tryggheten fra Råde kampen i møte med et Sarpsborg FK lag som trenger poeng for å unngå nedrykk.

I det motsatte oppgjøret endte det med 2-1 seier for våre gutter. Til tross for at seieren var meget fortjent leverte SFK en bra prestasjon. Med bakgrunn i dette er det derfor noe overraskende at laget har havnet i nedrykksstriden.

For vår del har vi et ønske om å fullføre sesongen på best mulig måte. Med seier i våre to siste kamper vil vi ha levert en av de beste sesongene i Sprint- historien, i hvert fall i morderne tid. Da vi rykket opp til 2. divisjon i 2014 endt vi med 61 poeng. Med full pott i våre to siste kamper kan vi oppnå 63 poeng.

Skal vi klare dette må vi igjen levere en god prestasjon. Vi er forberedt på å møte en SFK lag som kommer til å gi alt.

For vår del har vi fortsatt ekstremt mange på sidelinjen. Siste mann ut er Petter Kobberstad som etter all sannsynlighet har pådratt seg et brudd i kneet med påfølgende avrevet korsbånd. Utrolig trist for Petter som har slitt med skader hele sesongen. I tillegg leverte han en strålende kamp i de 43 minuttene han spilte mot Råde.

I tillegg til Petter er følgende ute: Jørgen Lindum Røine (korsbånd), Sander Aune Braathe (lyske), Christoffer Szwarc (ankel), Terje Tangen (ankel), Marius Christensen (hamstring), Joakim Hermansen (kne), Aleksander Braun Andresen(ankel), Ole Kristian Hagmann (rygg), Isak Gullåsen (hjernrystelelse) og Daniel Ark Saastad (hamstring).

Videre er Oscar Holmen (trekkspill mesterskap), Bjørn Erik Kristiansen (grasrottrener kurs) og Aleksander Holmen (bortreist) utilgjengelige.

Gledelig er det at Numan Øzdemir og Andreas Andreassen er tilgjengelige for spill igjen.

Vi gleder oss til kamp!